Home Vreemdgaan Victoria Milan verwijderen: hoe kun je je account opzeggen?

Victoria Milan verwijderen: hoe kun je je account opzeggen?

2 minuten leestijd
0
verlaten

Ben je klaar met je affaire? Of heb je Victoria Milan slechts uit interesse geprobeerd? Je kunt de datingsite gewoon niet meer bezoeken maar dan loop je een reëel risico.

Ten eerste ben je dan nog steeds vindbaar voor andere leden en hiernaast blijven je gegevens op deze manier voorgoed gekoppeld aan de datingsite. Dat is niet wat je wilt. En daarom is het verstandig om je complete Victoria Milan-account te verwijderen. Dit is hoe je dat doet:

Bezoek Victoria Milan

De eerste stap in het verwijderen van je Victoria Milan profiel is inloggen op de website van de datingsite. Toegang tot je account is dus nodig als je je profiel wilt verwijderen. Geen toegang meer? Gebruik dan de wachtwoord-vergeten-functie om weer toegang tot je profiel te krijgen.

#1 Populair voor Affaires

second love"Willen we niet allemaal weer de spanning ervaren? De nieuwigheid voelen en aandacht krijgen? Discretie en anonimiteit zijn gegarandeerd op Second Love."

Bekijk hoe het werkt

Log in op de website

Instellingen

Het stappenplan

In tegenstelling tot bij veel andere datingsites is het opzeggen van je Victoria Milan-account een ingewikkeld proces. Daarom hebben we dit stappenplan gemaakt, om je stap-voor-stap te begeleiden. Als je ingelogd bent op de website is aan de linkerzijde een menu zichtbaar.

Twee keuzes

Kies in het menu voor Instellingen en scrol vervolgens naar beneden. Er zijn twee opties:

  • Deactiveer uw profiel
  • Voorgoed verwijderen

Als je voorgoed afscheid wilt nemen van je Victoria Milan-account dan kies je voor de tweede optie. Tik op ‘dit formulier’ en doe de aanvraag voor volledige verwijdering.

e-mail

Bevestigingsmail

Je ontvangt vervolgens een e-mail. Deze wordt verzonden naar het e-mailadres dat je hebt gebruikt voor je Victoria Milan account. Open de e-mail en tik op de link. Je wordt gevraagd om opnieuw in te loggen en vervolgens word je gevraagd om het verwijderen van je account te bevestigen. Tik op ‘Doorgaan’ en geef een reden op waarom je de datingsite verlaat.

login

Tik weer op ‘Doorgaan’ en ga door naar de volgende stap. In deze stap word je een aanbod gedaan om het 7 dagen ‘Gratis premium lidmaatschap’ te proberen. Tik in deze stap op de link ‘Neen bedankt, ik bevestig dat ik mijn account voorgoed wens te verwijderen’.

Alternatief voor Victoria Milan

Victoria Milan is niet de enige dating app of website voor mensen met een relatie die willen vreemdgaan. Een Nederlands alternatief is Novamora. Dit is in Nederland een bekende datingsite voor alles wat met seks te maken heeft. Bovendien heeft Novamora veel meer Nederlandse leden dan Victoria Milan.

Bezoek Novamora

Veelgestelde vragen

Wordt mijn Victoria Milan profiel verwijderd als ik de app verwijder?

Nee, je Victoria Milan profiel blijft bestaan. Als je je account niet voorgoed verwijderd is het mogelijk dat anderen je profiel kunnen ontdekken op de datingsite.

Ben ik alle contacten kwijt na het verwijderen?

Ja, je complete profiel wordt verwijderd. Dit betekent dat alle berichten, likes, foto’s en ingevulde informatie op je profiel voorgoed verloren gaan.

Kan ik ooit weer een nieuw profiel creëren?

Ja, dit kan op elk gewenst moment. Zelfs als je nu je account bij Victoria Milan verwijdert kun je direct erna weer een nieuw profiel aanmaken.

Bewaart Victoria Milan mijn informatie?

Nee, Victoria Milan verwijdert al je persoonlijke informatie als je je profiel voorgoed verwijdert. De datingsite bewaart wel de gegevens van je account voor eigen doeleinden, maar dus niet gegevens over jou als persoon.

Flirten niet alleen voor...

... singles? De meningen zijn verdeeld. Of je het nu goedkeurt of niet: een tweede liefde, avontuur en passie zijn met één tik op de virtuele knop binnen handbereik. Dankzij het oer-Hollandse Second Love kan dat bovendien in je eigen taal en niet op een schimmige datingsite uit het buitenland. Nieuwsgierig hoe het eraan toegaat op zo’n vreemdgaan datingsite?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Vreemdgaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Heeft hij een ander? Test het zelf met deze 10 signalen

Het is geen geheim dat mensen vaak vreemdgaan in hun relaties. Soms lijkt het er misschien…