Home Dating apps Veganific: de nieuwe datingapp voor veganisten en vegetariërs

Veganific: de nieuwe datingapp voor veganisten en vegetariërs

1 minuten leestijd
0
veganific

Een dating app speciaal voor veganisten en vegetariërs? Veganific is het antwoord op deze vraag. De dating app is het initiatief van een groep Nederlandse ondernemers die onder meer aan de basis hebben gestaan van Flitsmeister, Lost Boys en Forza Refurbished. Veganific is een exclusieve datinggemeenschap voor veganisten en vegetariërs die dezelfde interesses en idealen delen. Het is er dus echt van gekomen; na dating apps voor haters, nerds en de elite is er nu ook een app voor veganisten en vegetariërs.

Verschil in levensstijl

Het idee achter Veganific is ontstaan vanuit een persoonlijke ervaring van een van de oprichters. De ene persoon in de relatie volgde een veganistische levensstijl maar de partner niet. Dat dit kan leiden tot problemen en overwerk in de keuken kan iedereen zich voorstellen, en uiteindelijk leidde het verschil in opvattingen tot de nodige spanningen in de relatie. De spanningen werden teveel en een relatiebreuk was het gevolg.

Volgens de oprichters van de app blijkt het voor veganisten en vegetariërs best een uitdaging te zijn om een gelijkgestemde partner te vinden. Het verhaal van de kennis greep hen aan en zo kwamen ze op een idee; er moet een ontmoetingsplatform voor vega-minded singles komen. Want na onderzoek bleek dat nog veel meer veganisten en vegetariërs tegen hetzelfde probleem aanlopen. Veganific zou dit probleem moeten oplossen als ontmoetingsplek voor veganisten en vegetariërs.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Gratis te testen

De eerste 5.000 gebruikers van Veganific worden beloond met een gratis lidmaatschap voor een periode van 3 maanden. Daarna kunnen gebruikers kiezen voor een betaald lidmaatschap voor een periode van 1, 3 of 6 maanden. Volgens Jorn de Vries, een van de oprichters van de app: “Hier is heel bewust voor gekozen omdat we hiermee de kwaliteit van de app waarborgen. Wanneer iemand niet oprecht vegan-minded is, zal hij of zij namelijk ook niet zo snel een betaald lidmaatschap afsluiten.”

Het eerste doel is om het aantal gebruikers snel te laten stijgen. Ondertussen wordt er in snel tempo aan de app gewerkt om deze verder te ontwikkelen. In eerste instantie richt de app zich volledig op Nederland maar het is de ambitie om Veganific in meer landen beschikbaar te stellen. De eerste landen die worden genoemd om naartoe uit de breiden zijn Duitsland en de Verenigde Staten.

Aan de ervaring van de oprichters zal het in ieder geval niet liggen, de mannen hebben bewezen dat ze het in zich hebben om Veganific een succes te laten worden. Veganific is vanaf vandaag te downloaden via de Apple App Store en Google Playstore.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dating app Bumble: ‘Singles nu meer bewust van lichaam dan voor corona’

Thuiswerken laat de afstand tot je kantoor verdwijnen, maar het verkleint ook de afstand t…