Home Dating apps Valentijnsdag 2022: single Nederland viert de liefde live bij Lexa

Valentijnsdag 2022: single Nederland viert de liefde live bij Lexa

1 minuten leestijd
0
lexa valentijnsdag 2022

Valentijnsdag 2022 nadert snel. De dag van de liefde staat voor de deur en op 14 februari wordt het gevierd door miljoenen Nederlanders die een relatie hebben.

Terwijl al deze gelukkige stellen zich klaarmaken voor chocolade, chique diners en romantische date nights, hebben de singles onder ons geen andere optie dan Valentijnsdag alleen door te brengen. Maar dat betekent niet dat ze deze dag somber en verdrietig moeten beleven.

Het goede nieuws is dat er nu een betere manier is om de meest bitterzoete dag van het jaar door te komen. Voor het eerst in haar bestaan organiseert Lexa namelijk een groot online speeddating-event. Op Valentijnsdag 2022 worden singles op een laagdrempelige manier in contact gebracht met andere singles die – net als zij – niet meer alleen willen zijn op Valentijnsdag.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Liefde is… een muzikaal spel

Bestaande gebruikers van het Lexa-platform zijn al bekend met de spellen die gespeeld kunnen worden om andere gebruikers te leren kennen. Voor Valentijnsdag is Lexa van plan om het huidige aanbod spellen uit te breiden met een groot live-evenement dat speciaal beschikbaar is voor singles die hun Valentijnsdag niet alleen willen beleven. De vraag is: hoe is jouw muziekkennis?

Op 14 februari kunnen alle gebruikers van Lexa deelnemen aan een speciale muziekquiz die gebaseerd is op oude favorieten die we allemaal kennen. Vanaf 20.00 uur gaat het muzikale spektakel van start.

Bekijken op Lexa

Lara Live Date

Ben je niet de hulplijn wanneer vrienden niet op de naam van een muzieknummer kunnen komen? Voor jou heeft Lara, Lexa’s virtuele datingcoach, een andere evenement geregeld. Ook om 20.00 uur vindt een gigantisch online speeddating-evenement plaats waarbij singles uit dezelfde regio en leeftijdsgroep met elkaar in contact worden gebracht. Geen vragen om te stellen? Geen probleem. Want speciaal voor Valentijnsdag integreert Lara verschillende speelse ijsbrekers zoals:

  • “Je geliefde vragen om een koffer in te pakken zonder te zeggen waar jullie naartoe gaan: crazy of serious?”
  • “Samen een les acroyoga volgen: crazy of serious?”
  • “Een driegangendiner met je handen eten: crazy of serious?”

Mensen zeggen dat liefde een numbers game is. Hoe meer singles je ontmoet, hoe groter de kans dat je een klik hebt met een van die singles. Is het waar? Er is maar één manier om erachter te komen en Lexa helpt je om het te testen.

App StoreGoogle Play

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit is de beste ‘pick-up line’ die vrouwen kunnen gebruiken

Zodra je het woord ‘pick-up line’ hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan een afgezaagde …