Home Datingapps Tinder’s Looping Video’s vanaf vandaag in Nederland beschikbaar

Tinder’s Looping Video’s vanaf vandaag in Nederland beschikbaar

1 minuten leestijd
0
Loops

Tinder stelt vanaf vandaag de langverwachte Tinder Loops functie beschikbaar in een reeks nieuwe landen waaronder Nederland. De functie werd eerder enkel getest in Canada en Zweden waarna het nu globaal uitgerold wordt, zo meldt TechCrunch.

De looping video’s werken op dit moment alleen op iOS apparaten. De functie komt later ook beschikbaar voor Android toestellen. Video’s op Tinder bieden een nieuwe manier om iemand te leren kennen voor wie ze zijn.

Tinder Loops

Met Tinder Loops kun je kortdurende video’s van maximaal 2 seconden aan je Tinder profiel toevoegen, als extra manier om jezelf op je best te presenteren. Je kunt bijvoorbeeld een lange video van jezelf opnemen en achteraf twee seconden beeld eruit knippen om te gebruiken in je profiel. De video wordt vervolgens aan andere gebruikers getoond op de plek waar normaal gesproken je foto’s te zien zijn.

Waar je normaal gesproken kunt swipen tussen foto’s is het nu dus mogelijk dat er opeens ook een aantal korte video’s tussen de foto’s te zien zijn.

De looping video’s kunnen niet vanuit de Tinder app opgenomen worden. Om de video’s te selecteren dien je deze uit je camerarol te importeren in de Tinder app waarna je deze wel in de app van Tinder kunt aanpassen. Tegelijk met de introductie van Loops maakt Tinder het mogelijk om niet zes maar negen foto’s toe te voegen, zodat er ruimte is voor de nieuwe video’s die upload naar je profiel.

Door de eerdere tests zijn er al resultaten bekend van de Loops functie. Gebruikers die een Looping Video aan hun profiel hebben toegevoegd, zagen bijvoorbeeld dat hun gemiddelde gespreksduur met 20 procent steeg.

Meer landen

Ga je op vakantie? Tinder Loops is niet alleen in Nederland beschikbaar gesteld maar ook in veel andere landen. Vanaf vandaag zijn de loops beschikbaar voor Tinder gebruikers op de volgende markten: Japan, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Frankrijk, Korea, Canada, Australië, Duitsland, Italië, Nederland, Rusland, Zweden, België, Denemarken, IJsland, Ierland, Koeweit, Nieuw Zeeland, Noorwegen, Qatar, Saoedi-Arabië, Singapore, Zwitserland, Taiwan, Thailand en de Verenigde Arabische Emiraten.

Tinder is één van de dating apps die aan de lopende band nieuwe features introduceert. Onlangs werd bekend dat Tinder ook aan nieuwe functie met de naam Places werkt. Dit is een locatiegebaseerde feature dat kenmerken heeft van de basiswerkwijze van concurrent Happn. Voor de Tinder Gold leden heeft Tinder bovendien een nieuwe feature ontwikkeld met de naam Picks. Met deze Tinder Picks feature krijg je een selectie van profielen voorgesteld die door Tinder uitgekozen zijn.

Tinder’s Looping Video’s vanaf vandaag in Nederland beschikbaar

5 (100%) 1 stemmen

Wil je de tips op deze website in het echt uitproberen? Uit de statistieken blijkt dat 68% van onze bezoekers de traditionele datingsite Relatieplanet kiest. Jij ook?

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingapps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Veganific: de nieuwe datingapp voor veganisten en vegetariërs

Een dating app speciaal voor veganisten en vegetariërs? Veganific is het antwoord op deze …