Home Dating apps Tinder Height Verification: verifieer je lengte voor een badge (UPDATE)

Tinder Height Verification: verifieer je lengte voor een badge (UPDATE)

1 minuten leestijd
0
tinder lengte

Niemand zal ontkennen ooit eens gelogen te hebben op een dating app. Het gebeurt, veel. Een leugentje om bestwil is soms best geoorloofd toch?

Nou, Tinder is het daar niet helemaal mee eens. Het is de dating app opgevallen dat de meeste gebruikers nogal liegen over één specifiek ding; de lengte. En Tinder is van mening dat deze poppenkast moet stoppen. De app introduceert daarom een nieuwe tool die je lengte kan inschatten en verifiëren.

UPDATE: dit is Tinder’s 1 April grap 🙂

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Tinder Height Verification

Het is ‘het ding waar je nooit om hebt gevraagd, maar altijd hebt gewild: Tinder Height Verification,’ zegt Tinder in een tweet. De nieuwe functie moet een einde maken aan het liegen over je lengte. En daar heeft Tinder lang over nagedacht.

Volgens de app ligt de functie namelijk al vele jaren op de plank, maar hoopten ze erop dat singles eerlijk over zichzelf zouden zijn. Want liegen op een dating app is helemaal niet zo slim. Met de verificatie kun je binnenkort een badge toevoegen aan je profiel, waarmee je aan andere gebruikers kunt laten zien; “Kijk, mijn lengte is niet gelogen!”

Hoe dit werkt

Vul je échte lengte in op je profiel en voeg een foto toe waarop je naast een commercieel pand staat. De app controleert aan de hand van deze combinatie je lengte in verhouding tot het pand en kan met deze informatie je lengte verifiëren. Als Tinder je lengte verifieert dan wordt de badge direct op je profiel getoond. En als je jezelf iets langer of kleiner wilt maken dan je werkelijke lengte dan volgt een “Error: Please enter your correct height.” Deze screenshots laten zien hoe dat eruit ziet:

Tinder Height Verification

Wanneer Tinder’s Height Verification wordt uitgerold is nog onbekend. In een blogpost op de eigen website laat Tinder weten dat HVB snel beschikbaar komt, maar wanneer precies heeft het niet bekendgemaakt.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Vreemdgaan in droom? Dit is wat een slippertje in dromenland betekent

Als je ooit wakker bent geworden met een twijfelachtig gevoel over wat je zojuist hebt mee…