Home Dating apps Tinder Feed: real-time updates van je matches

Tinder Feed: real-time updates van je matches

2 minuten leestijd
1
tinder feed

Tinder heeft een nieuwe feature geïntroduceerd met de naam Feed1. Het is de Tinder manier om je matches tot leven te brengen zodat je meer onderwerpen hebt om een gesprek te openen. De nieuwe feature geeft je meer inzicht in het leven van je matches; wat ze graag doen, wat ze leuk vinden en waar de passies liggen. Meer informatie tot je beschikking voordat je ook maar één woord gewisseld hebt biedt volgens Tinder de mogelijkheid op een diepere connectie en tot betere gesprekken.

Wat is Feed?

Feed is een plek binnen de Tinder app waar je alle updates van je matches real-time kunt bekijken. Zodra de functie beschikbaar is dan kun je op de Feed button in de lijst met matches drukken om het overzicht te tonen. In het overzicht worden alle recente updates van je matches getoond. Dit kunnen onlangs toegevoegde foto’s op Tinder zijn maar ook Instagram foto’s en geliefde artiesten.

Wat kun je ermee?

Het voordeel van de Feed functie is dat je meteen op een update kunt reageren. Heb je een match maar weet je niets te zeggen als openingszin? Dan kun je met behulp van Feed updates wachten tot het goede moment zich voordoet om een gesprek te openen. Heb je een leuk gesprek gehad met een match maar werd het daarna even stil? Door te reageren op een update breng je het gesprek weer tot leven. Zie je dat je match een leuke film op Netflix aan het kijken is? Laat je match weten dat het ook jouw favoriete film is.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Tinder Feed is een tool die je helpt om je matches te ontdekken en bovendien beter te leren kennen. Zonder tientallen vragen te stellen zie je in de updates lijst meteen wat je matches aan het doen zijn. Tenminste, als je match de connectie tussen Instagram en het profiel heeft gelegd. Zo kun je controleren wat je matches te zien krijgen:

 • Als je de koppeling met Instagram hebt gelegd dan worden je nieuwe posts in de Feed lijst van je matches getoond. Je matches kunnen vervolgens op je update reageren.
 • Als je een nieuwe foto aan je Tinder profiel toevoegt dan kunnen al je matches dit zien in de Feed sectie.
 • Als je de koppeling met Spotify hebt gelegd dan worden je updates zoals Top Artiesten in de Feed van je matches getoond.

Gelukkig hoef je niet alles te laten zien aan je matches, als je dat niet wilt. In de instellingen van de Tinder app kun je exact aangeven wat je wilt delen met je matches in de Feed lijst die zij te zien krijgen. De nieuwe Tinder Feed feature wordt op dit moment getest in Australië, Nieuwe-Zeeland en Canada. Zoals altijd test Tinder een nieuwe functie eerst in een beperkt aantal landen voor het beschikbaar wordt gesteld aan iedereen. Wanneer we in Nederland kennis kunnen maken met Tinder Feed is nog onbekend. Niet lang geleden introduceerde ook al een andere feature genaamd Super Likeable. Met deze feature voorspelt Tinder wie jij leuk vindt.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Eén reactie

 1. Confused

  6 april 2019 at 18:33

  Wat ik niet begrijp is dat je bij de berichten met je match ( en daar klikt op deze persoon zijn/haar profiel) vaak een totaal andere afstand ziet dan bij deze zelfde match op de feed.
  Hoe kan dat nou? Iemand kan niet op 2 verschillende plekken tegelijk zijn. Soms meer dan 30km verschil.

  Welke afstand klopt nou?

  Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit ene meningsverschil leidt tot dubbele kans op scheiding

Hoeveel relatietips je ook tot je neemt en zelfs als je je uiterste best doet om compromis…