Home Dating apps Snapchat Bitmoji’s binnenkort beschikbaar op Tinder

Snapchat Bitmoji’s binnenkort beschikbaar op Tinder

1 minuten leestijd
0
Snapchat inloggen

Snapchat heeft het ontwikkelaarsplatform voor andere bedrijven geopend waardoor je binnenkort de Bitmoji’s op Tinder kunt inzetten om liefde te vinden. Tinder is namelijk één van de eerste bedrijven die aangegeven heeft van de nieuwe tools gebruik te gaan maken. Tinder gebruikers kunnen binnenkort Snapchat’s Bitmoji gebruiken tijdens het chatten in de dating app. Andere apps die de Snapchat tools gaan integreren zijn Pandora, Patreon Eventbrite en Giphy.

Snap Kit

De nieuwe verzameling tools wordt Snap Kit genoemd, bestaande uit bevat vier verschillende onderdelen. Met Login Kit kunnen externe diensten gebruikers de mogelijkheid bieden om in te loggen met hun Snapchat inloggegevens. Dit is vergelijkbaar met de “Log in met Facebook” button die je vandaag de dag bijna overal tegenkomt.

In tegenstelling tot de Facebook inloggen functie zal Snapchat slechts een beperkt aantal gegevens van de gebruiker delen, waaronder de naam en eventueel de avatar als daar toestemming voor gegeven wordt. Derden kunnen geen toegang krijgen tot de vriendenlijst en andere gevoelige informatie dat gekoppeld is aan de Snapchat account.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Nu steeds meer datingsites overstappen naar meerdere manieren van inloggen kan Snapchat het gat opvullen waar gebruikers om vragen. Mogelijk dat het niet lang zal duren voor de eerste dating apps inloggen met Snapchat beschikbaar stellen.

Een ander onderdeel van de nieuwe set met tools is Creative Kit. Dit is een tool dat Snapchatachtige camerastickers en effecten naar apps van derden brengt. Verder is er nog de Bitmoji set die hetzelfde doet voor Bitmoji stickers en kunnen gebruikers met Story Kit openbaar beschikbare Snapchatverhalen gebruiken in andere apps.

Hoe zit het met de privacy?

De laatste jaren staat het belang van privacy hoog in het vaandel van gebruikers. Dit is de reden dat Snapchat de hoeveelheid gegevens die het beschikbaar stelt voor ontwikkelaars gaat beperken. De populaire app wil een vergelijkbaar scenario als het Cambridge Analytica-schandaal van Facebook voorkomen. De ontwikkelaarstools van Facebook werden onder de loep genomen waarna werd benadrukt hoe ontwikkelaars deze hulpprogramma’s konden misbruiken om enorme hoeveelheden gebruikersgegevens te verzamelen.

Moederbedrijf Snap kondigde donderdag aan dat het elke ontwikkelaar vooraf gaat screenen, wat aangeeft dat Snap Kit ontwikkeld is met de privacy van de gebruikers in het achterhoofd.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Bijna helft van Nederlandse singles valt als een blok voor iemands stem

Zou jij op iemand verliefd kunnen worden als je alleen diens stem hoort? Als je onlangs he…