Single reizen voor hoger opgeleiden: dit zijn de garanties van VillaVibes

Redactie
Door Redactie
8 minuten leestijd

Scrol door Instagram of surf over het web en er is content genoeg om je inspiratie te geven voor je volgende avontuur. Een bevriend koppel reist door het culturele Bali, een groepje vrienden is op jacht naar de jackpot in Las Vegas en je favoriete influencer hangt met wat BN’ers in Ibiza rond. En jij?

Jij begint te dagdromen over hoe het zou zijn als jij op dit moment langs de paradijselijke stranden van Bali zou lopen. Het natte zand glijdt tussen je tenen, de zachte zeebries streelt je gezicht en de zon verwarmt je lichaam: heerlijk. Maar dan komt het besef binnen: je bent hier, in Nederland, single, en niemand die met je op reis kan of wil gaan.

Als je zoals de meeste singles bent, dan klinkt het bovenstaande scenario akelig herkenbaar. De meeste mensen in je omgeving hebben een gezin of partner, terwijl jij nog single en alleen bent. En terwijl zij dus hun vaste medereizigers hebben, is het voor jou altijd zoeken naar iemand die met je meewil. Een vakantie plannen is niet makkelijk als vrijgezel.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Durf je de sprong te wagen en het solo te doen? Waarschijnlijk niet. Alleen de gedachte aan een soloreis schrikt je al af. Maar wat als je toch vindt dat je een vakantie hebt verdiend? De oplossing doet zich voor in de vorm van single reizen – samen met een groep singles op vakantie.

Single reizen als oplossing

Nu denk je misschien dat reizen met een groep vreemdelingen een ware marteling is, maar dan moet je goed beseffen dat iedereen hetzelfde doel heeft: er een gezellige vakantie van maken. Iedereen staat ervoor open om nieuwe mensen te leren kennen. En aangezien het merendeel (85%) van de singles elkaar voorafgaand aan de vakantie nog helemaal niet kent, zitten jullie allemaal in hetzelfde schuitje.

Als je een groepsreis voor singles overweegt, dan helpt het bovendien dat je een aanbieder vindt die je op pad stuurt met gelijkgestemden. Dat wil zeggen: een vergelijkbare leeftijd, een eerlijke man-vrouwverhouding en hetzelfde werk- en denkniveau. In Nederland is er maar één aanbieder die deze garantie levert: dat is VillaVibes.

Bekijken de reizen op VillaVibes

De 6 garanties van VillaVibes

De singlereizen van VillaVibes zijn al ruim 21 jaar favoriet onder hoogopgeleide singles. VillaVibes onderscheidt zich namelijk met de Gelijkgestemden Garantie. Hierdoor kom je altijd terecht in een leuke groep, waardoor je zeker weet dat je met een aantal reisgenoten een goede klik hebt. De gelijkgestemden garantie is onderverdeeld in zes garanties, die we hieronder benoemen.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.

1. Opleiding garantie

De groepsreizen van VillaVibes zijn exclusief voor singles met een diploma of baan op hbo-niveau of hoger. Dit vergroot de kans dat je een leuke klik hebt met jouw reisgenoten.

2. Kosteloos annuleren garantie

Bij VillaVibes kun je, afhankelijk van het type reis, nog kosteloos annuleren tot 3 of 6 weken voor vertrek. Je reissom hoef je ook pas na die tijd te betalen. Je bent dan alleen de boekingskosten en SGR-bijdrage kwijt (totaal €34,95). Flexibel hè?

3. Leeftijd garantie

De singlereizen van VillaVibes zijn ingedeeld in leeftijdscategorieën. Bijvoorbeeld 25 t/m 39 jaar of 50 t/m 69 jaar. Je mag maximaal 12 maanden te jong of te oud zijn. Zo weet je zeker dat je op pad gaat met een groep leeftijdsgenoten.

4. Fifty-fifty-garantie

De man-vrouw verhouding is op elke reis ongeveer gelijk. Voor de chemie in de groep is dit erg fijn. In het uiterste geval is de verhouding 60%-40%. Nooit meer.

5. Grote groep garantie

De groepsgrootte van een reis is altijd tussen de 70% en 135% van het aangekondigde aantal mensen. Doordat VillaVibes altijd met een grotere groep gaat, weet je zeker dat er genoeg mensen zijn waar het mee klikt. Niet voor niets dus, dat veel mensen een relatie of goede vriendschap overhouden aan de singlereizen van VillaVibes.

6. Vertrek garantie

Niets zo vervelend als een reis die niet doorgaat, toch? Daarom gaan alle singlereizen van VillaVibes gegarandeerd door. Alleen bij zeer hoge uitzondering zal een reis niet vertrekken. Je hoort dit dan ruim voor vertrek. Geen zorgen: dit gebeurt alleen in zéér uitzonderlijke gevallen en je krijgt dan altijd al je geld terug. VillaVibes werkt niet met vouchers.

villavibes singles

De verschillende single reizen VillaVibes

Door het brede aanbod aan singlereizen vind je bij VillaVibes altijd wel een vakantie die bij je past. Met welke reis ga jij mee?

Weekenden

Een heerlijk lang weekend weg met een groep gelijkgestemde singles in een prachtige omgeving: dat zijn de single weekenden van VillaVibes. Er wordt elke dag een heerlijk ontbijt, lunch en uitgebreid 3-gangendiner bereid en er zijn talloze activiteiten. Kortom: een fantastische en laagdrempelige manier om nieuwe mensen te leren kennen. Ga je mee naar de Ardennen, Vechtdal, Heuvelrijk of Texel?

Strandvakanties

Ultiem relaxen, lekker eten, leuke feestjes en dagelijks een vrijblijvende activiteit: dat zijn de strandvakanties van VillaVibes. In totaal zijn er 6 bestemmingen waar je uit kan kiezen met elk een uniek programma. Kies bijvoorbeeld voor het hippe hotel in Mallorca, de Griekse sfeer op Kos of Rhodos of ga mee naar het ultieme feesteiland Ibiza.

Hike & Bike

Ben je meer van de actieve vakanties? Dan ga je de Hike & Bike reizen van VillaVibes geweldig vinden. Sluit aan bij de prachtige wandelingen, maak wielrentochten door mooie natuurparken en Tour de France-cols of stap op je mountainbike en trek er op uit. Onze Hike & Bike aanrader? Het zonnige Mallorca.

Surfen

Als je van zon, zee en strand houdt maar graag ook actief bezig bent, dan zijn de surfreizen naar Ericeira en Montalivet misschien iets voor jou. Je slaapt op een supergezellig surfkamp of in een hip surf house en krijgt elke dag surfles met jouw groepsgenoten. Deze reizen worden gemiddeld beoordeeld met een 8,9.

Zeilen

Als je ooit in je leven gezeild hebt, dan zal je dat onvergetelijke gevoel van vrijheid vast herkennen. Weet je wat het nog beter maakt? De gezellige groep waar je deze zeilvakanties mee gaat beleven. Je vaart met een aantal zeilboten langs de kust en eilanden in Kroatië of Griekenland. Eten doe je in de gezellige haventjes en kustplaatsjes. Hier is het altijd gezellig.

SummerVibes

Zoek je het iets dichter bij huis deze zomer? Ga dan mee naar de SummerVibes bestemming in De Berckt. Hier word je een week lang all-inclusive verzorgd en staan de dagen in het teken van leuke activiteiten. Door de extra grote groep waarmee je gaat, vind je altijd wel mensen waar het goed mee klikt. Wie weet vind je hier wel jouw ware liefde…

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie