Home Nieuws SGP hekelt Novamora campagne met twee zoenende vrouwen

SGP hekelt Novamora campagne met twee zoenende vrouwen

1 minuten leestijd
0
seks man vrouw

De SGP in Gelderland heeft bekendgemaakt dat het niet blij is met de Novamora reclamecampagne. Het gaat niet om de radiocommercials van de datingsite die landelijk te horen zijn, maar om reclameposters die verspreid door Nederland in bushokjes zijn geplaatst. De lokale SGP wil dat de posters verwijderd worden.

Twee zoenende vrouwen

De partij, met acht zetels in de gemeenteraad, vindt dat Gelderland regels moet opstellen om ’dergelijke aanstootgevende reclame’ te voorkomen. Het is de lokale SGP vooral te doen om een afbeelding van twee zoenende vrouwen en de tekst ‘dating met passie’. De reclameposters van de seksdatingsite worden in verschillende varianten getoond, waarbij het daten voor spanning, passie en seks centraal staat.

“Het past niet bij de Bijbelse levenswijze”

De partij vraagt zich af of de provincie zich ervan bewust is dat ‘veel inwoners niet kunnen instemmen met dergelijke reclame’ en het geeft aan dat ‘het niet past bij een levenswijze conform de bijbel.’ SGP wil dus dat de provincie de uitingen weert. De posters zijn volgens de SGP in Garderen en Hoevelaken geplaatst maar ook zijn de posters gespot in het oosten van landen, waaronder Almelo. De bushokjes zijn eigendom van de provincie.

‘Het stoort ons dat er een leefwijze wordt gepropageerd die niet naar Gods woord is’, zegt SGP-fractievoorzitter Klaas Ruitenberg. ‘Daarnaast hangen die posters in bushokjes waar onze achterban woont. Die choqueer je daarmee.’ De SGP is fel tegen datingsites in het algemeen. Volgens de fractievoorzitter veroorzaken de sites ‘veel narigheid’.

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Picknick date? Ideeën, hapjes en alles wat je deze zomer nodig hebt

Bij een romantisch date-idee denkt iedereen al snel aan een picknickdate. Plezier, ontspan…