Home Nieuws Real-life swipen: hoe swipen op een dating app in het echte leven eruit ziet

Real-life swipen: hoe swipen op een dating app in het echte leven eruit ziet

1 minuten leestijd
0
swipe match

Een swipe naar rechts leidt tot een kort chatcontact om binnen een week in real-life af te spreken; het is de anatomie van de Tinder date. Deze snelle stijl van afspreken simuleert hoe we elkaar ontmoeten in cafés en discotheken. Je ziet een aantrekkelijke persoon op de dansvloer, zoekt oogcontact en glimlacht wat langer dan gemiddeld om je interesse te tonen; op een dating app veeg je naar rechts.

De werkwijze is simpel en doeltreffend maar hoe ziet dit eruit als je het zou vertalen naar de echte wereld? Zijn de dating apps werkelijk een afspiegeling van de realiteit? Voor mediabedrijf Jubilee was het interessant genoeg om dit in de praktijk te testen. Op het YouTube kanaal deelt Jubilee nu twee video’s die het swipen op een dating app nabootsen.

1 man vs 30 vrouwen

Hoe zou het eruit zien als je als man in het echte leven zou kunnen swipen op dertig vrouwen? Deze video laat zien hoe vreemd dat eigenlijk is, maar ook interessant.

1 vrouw vs 30 mannen

Voor de tweede video lukte het wederom om 30 personen op te trommelen voor een real-life swipesessie. Hoewel het gehele internet kan meekijken hoe je afgewezen wordt zijn 30 mannen zo dapper geweest om zich persoonlijk te laten keuren. Hoe de vrouw het er vanaf brengt zie je in de volgende video:

Wat kunnen we hiervan leren? Dat swipen in het echte leven nog interessanter is dan online. Real-life vegen op je favoriete singles is nog spannender omdat het in feite gecombineerd wordt met de eerste date. Zien we hier de nieuwste vorm van speeddaten?

Real-life swipen: hoe swipen op een dating app in het echte leven eruit ziet

5 (100%) 1 stemmen

Wil je de tips op deze website in het echt uitproberen? Uit de statistieken blijkt dat 68% van onze bezoekers de traditionele datingsite Relatieplanet kiest. Jij ook?

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Mensen die te vroeg zijn geboren hebben later minder seks’

Ben je te vroeg geboren? Dan is de kans groter dat je later in je leven worstelt met je li…