Home Dating apps Na hoeveel berichten nummers uitwisselen? The Inner Circle heeft het antwoord

Na hoeveel berichten nummers uitwisselen? The Inner Circle heeft het antwoord

1 minuten leestijd
0
2019 inner circle

2019 komt tot een eind, terwijl 2020 al op de deur staat te kloppen. Voor “selectieve” dating app The Inner Circle was het tijd om de balans op te maken. De snelgroeiende dating app met Nederlandse roots kijkt terug op een succesvolle jaar en deelt nu op Instagram een interessant overzicht met de berichtentrends in 2019 die zij hebben ontdekt.

De dating app voor ‘singles die in real-life willen ontmoeten’ heeft de statistieken van het afgelopen jaar bekeken en kwam tot een aantal belangrijke inzichten van het afgelopen jaar én een voorspelling voor 2020.

60 berichten

Vraag je je af wanneer je om een telefoonnummer moet vragen? Het gemiddelde aantal berichten voordat het gebeurt is nu bekend: 60 stuks. Dus als je twijfelt of je het te vroeg of te laat vraagt: het gemiddelde aantal bericht voordat de nummers worden uitgewisseld is 60. Mede-oprichter David Vermeulen verwacht dat dit aantal de komende 12 maanden zal dalen, omdat singles minder virtueel willen praten en sneller willen ontmoeten.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Vermeulen gelooft ook dat jongeren helemaal kunnen stoppen met het uitwisselen van telefoonnummers, om in plaats daarvan te kiezen voor het delen van sociale mediaprofielen en praten via Instagram DM’s.

Waar singles het meest over spreken op de dating app? Football. Zelfs rugby wordt vaker besproken op de dating app dan populaire onderwerpen zoals vegan en Brexit. Verder toonden ook de singles van The Inner Circle hun emoties door emoji’s te gebruiken. De populairste emoji op The Inner Circle? 😊.

Doe dit voor 45% minder reacties

De basis gespreksopeners, zoals “hoi”, “hallo” en “hey”, waren de meest populaire introducties, ondanks 45% minder reacties dan de creatievere openingszinnen. Met andere woorden: als je de standaard openingswoorden gebruikt, dan krijg je veel minder reacties. Als we kijken naar de complimenten dan worden de volgende het meest verteld: schatting, prachtig, mooi, leuk en hot.

Mannen waren het afgelopen jaar 70% actiever dan vrouwen wat overeenkomt met de rest van de dating apps. Vermeulen voorspelt ook dat daters meer open zullen staan ​​voor singles-evenementen, zoals die georganiseerd door The Inner Circle, omdat ze liever met mensen in de echte wereld willen afspreken in plaats van vast te zitten aan een app.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Happn Voice: datingapp lanceert stem- en audiofuncties

Datingapp happn heeft een aantal nieuwe audiofuncties geïntroduceerd waarin je stem centra…