Home Dating apps Nieuwe app MeetMindful richt zich op de mindfulness doelgroep

Nieuwe app MeetMindful richt zich op de mindfulness doelgroep

2 minuten leestijd
0
dating

Een nieuwe dating app genaamd ‘MeetMindful’ is onlangs opgericht om mensen samen te brengen die een voorliefde hebben voor mindfulness. De app is er niet alleen voor singles maar geldt ook als plek voor gelijkgestemden die met elkaar in contact willen komen.

Mindfulness

Mindfulness, zoals het woord al aangeeft, beschrijft de manier waarop je aandacht hebt voor wat er op dit moment gebeurt, met jezelf maar ook met de wereld om je heen. Het gaat om het bewustzijn van jezelf en je leven waardoor je niet overweldigd raakt door alles wat er om je heen gebeurt. Deze manier van denken en leven heeft het laatste decennium voet aan de grond gekregen in veel Westerse landen. Zoals vaker het geval is bij een specifieke doelgroep is het niet vreemd dat er ook apps ontwikkeld worden om ook de mindful doelgroep samen te brengen. MeetMindful is het voorbeeld van een dating app dat zich op een zogenoemde niche richt en niet op de gehele mainstream doelgroep.

Hoe werkt het?

Gebruikers van de app kunnen een profiel aanmaken op basis van een vragenlijst. In deze vragenlijst word je gevraagd naar je passies, wat je op dit moment bezig houdt en hoe je mindfulness in de dagelijkse leven verwerkt hebt. Op deze manier heeft iedereen een goed beeld van je als men je profiel bezoekt. Zoals je begrijpt deel je meteen veel meer dan op andere dating app wat ervoor zorgt dat de gesprekken dieper gaan dan op de normale datingsites.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Na het aanmaken van een profiel kun je als gebruiker op zoek gaan naar andere gebruikers. Dit gebeurt niet zoals bij Tinder op basis van de vaak geliefde maar ook gehate swipe maar met behulp van een zoekopdracht. Je kunt de profielen van andere leden bekijken en iemand leuk vinden als je interesse hebt om meer van de persoon te weten te komen. Je hoeft niet eens te wachten tot er een match is. Als je wilt kun je de persoon direct een bericht sturen, wanneer jij dat wilt.

Gelijkgestemden ontmoeten

Het voordeel van de nieuwe app is dat de leden allemaal op zoek zijn naar een leven vol liefde, geluk en gezondheid. Waar je bij een normale dating app gekoppeld wordt met allerlei mensen met andere denkwijzen is dat bij deze app niet het geval. Alle leden hebben interesse in mindfulness waardoor er al direct een match is als het gaat om de manier van leven. De nieuwe app neemt het op tegen Headspace, een andere app in dit segment en waarschijnlijk op dit moment de bekendste app op dit gebied.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Lichaamsgeur onderscheidt vriend van vijand’

Soms ontmoet je iemand en voel je meteen dat je op één lijn zit. Het is misschien niet een…