Home Datingapps Dating app The Inner Circle breidt uit naar Zuid-Amerika

Dating app The Inner Circle breidt uit naar Zuid-Amerika

56 seconden leestijd
0
inner circle

Als een van de weinige Nederlandse dating apps doet The Inner Circle het aardig goed. Niet alleen in Nederland, maar ook in een reeks andere landen. En daar komen weer aan aantal nieuwe landen bij. De selectieve dating app met Nederlandse roots breidt namelijk uit naar Zuid-Amerika. Voor de gelegenheid heeft de app gisteren een live-event gehouden in Rio de Janeiro.

The Inner Circle begint met de uitbreiding naar Latijns-Amerika in Brazilië en Argentinië, twee landen die samen goed zijn voor een totale bevolking van meer dan 250 miljoen mensen. De afgelopen weken hebben single inwoners van Sao Paulo zich al kunnen registreren voor de app. En dat hebben 40.000 mensen al gedaan, zo meldt Emerce.

Meer dan alleen appen

De app is op dit moment al in veel grote wereldse steden beschikbaar, waaronder Dubai, Sydney, San Francisco, Berlijn, Los Angeles, Singapore, New York en Hong Kong. Een uniek onderdeel van de app is dat het niet alleen online beschikbaar is, maar ook evenementen organiseert voor haar leden. Feestjes, boottochten en borrels; het is niet alleen virtueel chatten met andere hoogopgeleide singles.

The Inner Circle is in 2012 opgericht in Amsterdam en werd vorig jaar uitgeroepen tot snelst groeiende technologiebedrijf van Nederland. In hetzelfde jaar behaalde het de mijlpaal van meer dan 1 miljoen gebruikers. Inmiddels telt de dating app ongeveer 1,6 miljoen leden met ongeveer evenveel leden op de wachtlijst.

Dating app The Inner Circle breidt uit naar Zuid-Amerika

5 (100%) 1 stemmen

Wil je de tips op deze website in het echt uitproberen? Uit de statistieken blijkt dat 68% van onze bezoekers de traditionele datingsite Relatieplanet kiest. Jij ook?

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingapps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Mensen die te vroeg zijn geboren hebben later minder seks’

Ben je te vroeg geboren? Dan is de kans groter dat je later in je leven worstelt met je li…