Home Dating apps Snapchat verhalen delen op je Tinder-profiel: het kan binnenkort

Snapchat verhalen delen op je Tinder-profiel: het kan binnenkort

1 minuten leestijd
0
snapchat ghost

Snapchat’s Verhalen is waarschijnlijk wel de bekendste functie van de app. Met de feature deel je je foto’s en video’s voor een beperkte periode van 24 uur, zodat je vrienden je de hele dag kunnen volgen. Zelfs Facebook en Instagram hebben vergelijkbare functies geïntroduceerd. En binnenkort kun je je verhalen zelfs delen op Tinder, zo meldt Engadget.

Snap, het moederbedrijf van Snapchat, heeft vandaag bekendgemaakt dat Tinder-gebruikers later dit jaar Snapchat Stories kunnen delen op hun profiel. Dit is mogelijk door Snap Kit, waarmee andere apps Snapchat’s beste features in hun eigen app kunnen integreren. En dat deed Tinder eerder al met de Bitmoji van Snapchat.

“My Tinder Story”

Wanneer het delen van je verhalen mogelijk is op je Tinder profiel is niet duidelijk. Als het klaar is om te gebruiken dan kun je je Snaps versturen naar een nieuwe “My Tinder Story”, wat in het Nederlands ongetwijfeld iets zal worden als “Mijn Tinder Verhaal.”

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Verhalen maken voor Snapchat is dus niet mogelijk vanuit de Tinder app. Je maakt je verhalen zoals gebruikelijk in de Snapchat app en verstuurt het vervolgens naar je Tinder-profiel. Op Tinder kun je je verhaal bekijken, maar dus niet publiceren. Vanzelfsprekend kunnen de bezoekers van profiel dan ook je verhaal bekijken, anders zou het wat nutteloos zijn.

Moments

Tinder had jaren geleden een eigen functie met een vergelijkbaar doel, dit heette Moments, of Momenten in het Nederlands. Daarmee kon je je momenten delen met je Tinder matches, om je bijvoorbeeld weer in-the-picture te komen bij een oude match. Maar Tinder besloot deze functie in 2015 te verwijderen. Nu komt Moments dus weer terug, alleen dan in de vorm van een Snapchat samenwerking.

Snap heeft toegezegd dat de integraties in andere apps, waaronder die van Tinder, in 2019 afgerond moeten zijn. En je mag verwachten dat Snapchat’s functies straks in veel meer apps te gebruiken zijn.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Google verwijdert sugar dating apps uit de Play Store

Vanaf 1 september zijn ‘sugar dating’ apps niet meer welkom in de appstore van Google. Dat…