Home Dating apps Happy Pancake verwijderen: hoe zeg je je account op?

Happy Pancake verwijderen: hoe zeg je je account op?

2 minuten leestijd
0
happy pancake

Happy Pancake; de populaire datingsite in Scandinavië heeft de peilen op Nederland gericht. Waar het voor dating apps de normaalste zaak van de wereld is om geld te vragen aan de liefde- of datezoekende single is Happy Pancake volledig gratis. De keerzijde van de medaille is dat er advertenties getoond worden in de vorm van banners.

Of je deze banners zat bent, liefde hebt gevonden of klaar bent met online daten; er komt een moment dat de dating app verwijderd moet worden. Hoe doe je dat en hoe zeg je je account op?

Inloggen op Happy Pancake

De eerste stap in het verwijderen van je Happy Pancake account is inloggen. Je kunt je account alleen verwijderen als je toegang tot je account hebt. Het spreekt misschien voor zich maar als je de app al verwijderd hebt dan dien je deze eerst weer te downloaden. Als je de app gebruikt dan log je in via de app. Druk op het Happy Pancake icoon en open de app.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Account verwijderen

Je profiel verwijderen bij Happy Pancake is een fluitje van een cent. Er zijn slechts enkele stappen die je moet doorlopen om je profiel te verwijderen:

 1. Log in op de app
 2. Ga naar je profiel
 3. Druk op het tandwiel icoon rechtsboven
 4. Scrol naar beneden
 5. Druk op Account verwijderen
 6. Vul je gebruikersnaam in
 7. Bevestig het verwijderen

Als je deze stappen doorlopen hebt dan verbreekt de verbinding met de dating app en word je uitgelogd. Volgens Happy Pancake zelf worden je gegevens vervolgens binnen 15 minuten gewist. De laatste stap is het verwijderen van de app zelf. Houdt het icoon van de app voor enkele seconden ingedrukt en verwijder de app.

happy pancake verwijderen

Alternatief voor Happy Pancake

Zoek je wat anders of zijn de mogelijkheden binnen de Happy Pancake app niet genoeg voor je? Gelukkig is Happy Pancake niet de enige dating app in Nederland. Als je een dating app voor Nederlanders zoekt met veel functies en een groot ledenaantal, dan raden we deze dating app aan:

Bekijk het beste alternatief

Facebook koppeling verwijderen

happy pancake facebookHeb je je aangemeld hebt met Facebook? De koppeling met je Facebook account wordt niet automatisch verwijderd als je je account bij Bumble wist. Dit betekent dat je de Bumble app handmatig in de Facebook instellingen dient te verwijderen. Dat doe je op de volgende manier:

Met de Facebook app

 1. Log in op Facebook
 2. Tik op het hamburger menu
 3. Ga naar Instellingen en Privacy
 4. Tik op Instellingen
 5. Ga naar Apps en websites
 6. Tik op Bewerken naast Aangemeld via Facebook
 7. Selecteer Happy Pancake
 8. Tik op Verwijderen
 9. Bevestig je keuze

Met de browser op de website

 1. Log in op Facebook
 2. Ga naar Instellingen
 3. Ga naar Apps en websites in het menu aan de linkerkant
 4. Selecteer Happy Pancake
 5. Selecteer App verwijderen
 6. Bevestig je keuze

Waarom verwijderen?

Soms vragen singles zich af waarom je je account op deze manier moet verwijderen: “Je kunt toch gewoon de app verwijderen?!” Het antwoord op deze vraag is simpel. Als je alleen de app verwijderd, door de app ingedrukt te houden en weg te gooien van je smartphone, dan wordt je account nog niet verwijderd. Het enige dat je hiermee bereikt is dat je geen toegang meer hebt tot je account.

Terwijl je doorgaat met je leven, iemand ontmoet en een gezinnetje sticht blijft je profiel actief. Zo is het mogelijk dat je partner je na vele jaren confronteert met je datingprofiel, gevonden met een tip van een kennis van een kennis. Hoewel je er nooit meer op inlogt of überhaupt iets mee doet kun je na vele jaren nog “problemen” krijgen met je oude profiel. Dit is de reden waarom je altijd je profiel moet verwijderen van een dating app en niet alleen de app zelf.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Fanatieke gamers matchen liever in games dan dating apps

Voor fanatieke gamers is Tinder niet uitdagend genoeg. Zij ontmoeten hun match liever in e…