Home Dating apps The Inner Circle test nieuw VIP-abonnement zodat je vooraf weet wie jou leuk vindt

The Inner Circle test nieuw VIP-abonnement zodat je vooraf weet wie jou leuk vindt

1 minuten leestijd
0
inner circle

Met grootmachten Tinder, Badoo en Happn aan het roer lijkt het erop dat er geen plek meer is weggelegd voor de kleine spelers. Zelfs social media gigant Facebook gaat zich mengen in de strijd om de single met Facebook Dating. Dat het spel nog niet gespeeld is blijkt uit de opkomst van niche dating apps zoals The Inner Circle, de exclusieve dating app met roots in Nederland.

De snel groeiende dating app won onlangs de Deloitte Technology Fast 50-awards op basis van de consistent groei in omzet. The Inner Circle, denk dat dit nog wel wat verder opgekrikt kan worden. In gesprek met SiliconCanals laat David Vermeulen, oprichter en CEO van de dating app, weten dat het van plan is om een VIP-abonnement te introduceren.

Nieuw VIP abonnement

De dating app staat op het punt om een geheel nieuw VIP-abonnement te lanceren. “Het is iets waar we heel enthousiast over zijn,” zegt Vermeulen. “Tot nu toe kregen gebruikers van The Inner Circle een match wanneer ze elkaar leuk vinden. Met het nieuwe VIP-abonnement kunnen ze de mensen vinden die hen eerder al leuk vonden, erachter komen wie geïnteresseerd is en een instant-match maken.”

Met het nieuwe VIP abonnement krijgen gebruikers de mogelijkheid om erachter te komen wie hen leuk vindt, zonder dat daar eerst een match voor nodig is. Dit is een vergelijkbare werkwijze als het Tinder Gold abonnement, wat voor Tinder een enorme groei in omzet heeft geleid.

Volgens Vermeulen is er veel vraag naar de functie die op dit moment getest wordt. Gebruikers die het VIP-abonnement nemen krijgen ook de mogelijkheid om in ghost-modus door de app te navigeren. Met deze functie ingeschakeld kunnen andere gebruikers niet zien dat je online bent.

The Inner Circle heeft de functie al grondig getest en heeft hoge verwachtingen van een introductie. De dating app voert vaker tests uit voor nieuwe functies worden geïntroduceerd. Wanneer het VIP-abonnement beschikbaar wordt gesteld voor Nederlandse gebruikers is nog niet bekend.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep voor Relatieplanet kiest. Ontdek zelf waarom deze datingsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de 'beste datingwebsite van Nederland'.

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Grindr verwijdert etniciteitsfilters in solidariteit met Black Lives Matter-beweging

Dating app Grindr, de populairste gay dating app, verwijdert de etniciteitsfilters uit de …