Home Datingapps The Inner Circle test nieuw VIP-abonnement zodat je vooraf weet wie jou leuk vindt

The Inner Circle test nieuw VIP-abonnement zodat je vooraf weet wie jou leuk vindt

1 minuten leestijd
0
inner circle

Met grootmachten Tinder, Badoo en Happn aan het roer lijkt het erop dat er geen plek meer is weggelegd voor de kleine spelers. Zelfs social media gigant Facebook gaat zich mengen in de strijd om de single met Facebook Dating. Dat het spel nog niet gespeeld is blijkt uit de opkomst van niche dating apps zoals The Inner Circle, de exclusieve dating app met roots in Nederland.

De snel groeiende dating app won onlangs de Deloitte Technology Fast 50-awards op basis van de consistent groei in omzet. The Inner Circle, denk dat dit nog wel wat verder opgekrikt kan worden. In gesprek met SiliconCanals laat David Vermeulen, oprichter en CEO van de dating app, weten dat het van plan is om een VIP-abonnement te introduceren.

Nieuw VIP abonnement

De dating app staat op het punt om een geheel nieuw VIP-abonnement te lanceren. “Het is iets waar we heel enthousiast over zijn,” zegt Vermeulen. “Tot nu toe kregen gebruikers van The Inner Circle een match wanneer ze elkaar leuk vinden. Met het nieuwe VIP-abonnement kunnen ze de mensen vinden die hen eerder al leuk vonden, erachter komen wie geïnteresseerd is en een instant-match maken.”

Met het nieuwe VIP abonnement krijgen gebruikers de mogelijkheid om erachter te komen wie hen leuk vindt, zonder dat daar eerst een match voor nodig is. Dit is een vergelijkbare werkwijze als het Tinder Gold abonnement, wat voor Tinder een enorme groei in omzet heeft geleid.

Volgens Vermeulen is er veel vraag naar de functie die op dit moment getest wordt. Gebruikers die het VIP-abonnement nemen krijgen ook de mogelijkheid om in ghost-modus door de app te navigeren. Met deze functie ingeschakeld kunnen andere gebruikers niet zien dat je online bent.

The Inner Circle heeft de functie al grondig getest en heeft hoge verwachtingen van een introductie. De dating app voert vaker tests uit voor nieuwe functies worden geïntroduceerd. Wanneer het VIP-abonnement beschikbaar wordt gesteld voor Nederlandse gebruikers is nog niet bekend.

The Inner Circle test nieuw VIP-abonnement zodat je vooraf weet wie jou leuk vindt

5 (100%) 1 stemmen

Wil je de tips op deze website in het echt uitproberen? Uit de statistieken blijkt dat 68% van onze bezoekers de traditionele datingsite Relatieplanet kiest. Jij ook?

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingapps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Mensen die te vroeg zijn geboren hebben later minder seks’

Ben je te vroeg geboren? Dan is de kans groter dat je later in je leven worstelt met je li…