Home Happy Pancake

Happy Pancake

happy pancake
Happy Pancake; het is een wat curieuze naam voor een datingsite maar het werkt. Onder deze naam heeft de datingsite namelijk Scandinavië al veroverd waarna het nu de zinnen zet op Europa. Met miljoenen leden in landen als Zweden en Finland is het nu de beurt aan Nederland. Of de datingsite een succes wordt in Nederland zal de tijd ons leren maar de potentie is er. Presenteer jezelf met tekst en foto’s op deze datingsite die door het leven gaat met de slogan: 100% gratis daten, zonder toeters en bellen. Het nadeel? Er zijn maar vrij weinig leden. Daarom raden we aan een andere dating app te proberen met veel meer Nederlandse gebruikers:

Bekijk het beste alternatief

Hoe werkt HappyPancake?

Het aanmelden bij HappyPancake is even simpel als het maken van een pannenkoek; je meldt je aan met je Facebook account of e-mail adres en het wijst zich vanzelf. Eenmaal je account aangemaakt kun je direct beginnen met het invullen van je datingprofiel. Begin met de basisinformatie over jezelf en vul het aan met alle persoonlijke feiten over jezelf zodat de lezers van je profiel een beeld van je kunnen vormen. Een liefhebber van Sushi of fanatieke gamer? In de profieltekst kun je vermelden wie je bent; alsof het je eigen visitekaartje is met extra informatie. Wat natuurlijk niet kan missen in een datingprofiel is een plek om je foto’s toe te voegen. Daar heeft HappyPancake aan gedacht zodat je al je leuke foto’s in je persoonlijke fotoalbum kunt plaatsen.

Met alleen het aanmaken van je account en afronden van je profiel ben je er nog niet. Het begint nog maar net. Je hebt drie keuzes; of je gaat zelf op zoek naar andere singles, wacht tot deze jou benaderen of je gaat voor de combinatie. Het is geen verrassing maar de derde optie biedt de grootste kans op succes. Als extra feature om je een beetje op weg te helpen is er de match functie die zelfs aangeeft hoe goed jij en de ander bij elkaar passen. Omschrijf hoe je je droompartner graag ziet en de beste matches worden automatisch voor je op een rijtje gezet. Als een data-scientist kun je bovendien je contacten analyseren met slimme tools en uitgebreide statistieken. Zo zie je in één oogopslag hoe goed je het doet op deze datingsite. Naast al deze functies kun je natuurlijk contact met andere leden opnemen; met wie en wanneer jij dat wilt. Als je zelf geen exceptionele openingszin kunt verzinnen dan is er gelukkig nog een manier om simpel te flirten.

Bekijk het beste alternatief

Voor wie is het?

De activiteiten en diensten zijn voor iedereen toegankelijk. De enige voorwaarde om lid te worden is dat je ouder dan 18 jaar bent. Voor de rest maakt het niet uit wie je bent en waar je naar op zoek bent. Je kunt er terecht als heteroseksueel die iemand voor een romantische relatie zoekt maar ook als lesbienne die op zoek is naar vriendschap. Kortom, alle leeftijden, genders en etniciteiten zijn welkom op deze datingsite.

happy pancake app

Is het gratis?

Het succes van HappyPancake komt grotendeels door het aanbieden van gratis diensten, zonder enige vorm van betaling. Anders dan bij veel andere datingsites die zichzelf adverteren als “gratis” kun je bij HappyPancake ook daadwerkelijk gratis van alle functies gebruik maken. Het zoeken naar en vinden van liefde kost je er geen geld. Bij HappyPancake is men ervan overtuigd dat liefde altijd gratis hoort te zijn en daarom vraagt men helemaal niets voor het gebruik van de datingsite. Hoe men dan wel de kosten financiert? Dat doen men met behulp van advertenties en niet in de vorm van exclusieve lidmaatschappen met maandelijkse betalingen. Alle features zijn zonder kosten tot je voordeel te benutten waar een sterk signaal is voor iedereen die liever niet wil betalen om liefde te vinden.

Veiligheid

Dat HappyPancake van nature een gratis datingsite is zegt nog niets over de veiligheid. Op het gebied van veiligheid laat deze ervaren datingsite geen steken vallen. De veiligheid staat hoog in de vaandel zoals ook te zien is aan de versleuteling van het datingsysteem en de handmatige controle van alle nieuwe en bestaande profielen. Deze profielen worden met een kritisch oog bekeken zodat er geen ruimte voor kwaadwillenden is om toegang tot de datingsite te krijgen. Bovendien zorgt deze check met de hand ervoor dat alleen serieuze singles toegelaten worden. Bij HappyPancake is veiligheid prioriteit nummer één zoals ze het zelf verwoorden.

Bekijk het beste alternatief

Over Happy Pancake

De datingsite Happy Pancake is oorspronkelijk opgegroeid in Zweden. Na de oprichting in 2007 is er veel veranderd waardoor de datingsite allerlei updates doorgevoerd heeft om met de huidige technologie mee te gaan. Na vele jaren op het Scandinavische land is het nu tijd geworden om uit te breiden naar de rest van Europa waar het de concurrentie aangaat met marktleider Tinder. Met behulp van de gratis app probeert HappyPancake een succes te maken van de internationale expansie. Alleen in Zweden heeft de datingsite al meer dan 700.000 geregistreerde leden en dan tellen we de rest van Scandinavische landen nog niet eens mee. Officieel is de datingsite in februari 2018 opgestart in Nederland.