Home Dating apps Happn introduceert nieuwe interactieve kaartfunctie om je crushes te vinden

Happn introduceert nieuwe interactieve kaartfunctie om je crushes te vinden

1 minuten leestijd
0
Map Happn

Na de aankondiging van eerder dit jaar is de Happn Map-functie eindelijk uitgerold. Hoewel het eigenlijk al in juli dit jaar geïntroduceerd zou worden liet de introductie nog even op zich wachten. Als gebruiker van Happn kun je nu een interactieve kaart gebruiken om je crushes op te sporen. Happn heeft de interactieve kaartfunctie sinds gisteren beschikbaar gesteld voor alle gebruikers.

Happn Maps?

Met de naam Happn Maps krijg je nu een  kaart tot je beschikking zodat je bepaalde locaties waar je bent geweest kunt ‘stalken’. Je kunt op de kaart zien wie er de laatste tijd nog meer op een deze plek zijn geweest. Bijvoorbeeld, je bent naar Mysteryland geweest en wilt weten welke Happn gebruikers daar ook zijn geweest. Met de Happn Map kun je nu teruggaan naar het feest om te ontdekken wie daar nog meer aanwezig waren.

Mysteryland heeft de slogan ‘yesterday is history’ maar volgens Happn moet je terug kunnen gaan in de tijd, om zo alsnog je crush te vinden die je er misgelopen bent. De Happn Map is vergelijkbaar met de Tinder Places feature.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Tik op de kaart

Met de Happn Map kun je zelf op zoek gaan naar geschikte kandidaten die je hebt gemist. Niet alleen in de bekende straal van 250 meter maar nu dus ook op de locaties waar je bent geweest. De interactieve kaart gebruikt dezelfde geo-locatiegegevens die Happn al gebruikt om de tijdlijn te maken, maar deze worden alleen in een andere vorm weergegeven.

Het enige dat je hoeft te doen om te zoeken is op een gedeelte van de kaart te tikken waar je in de afgelopen zeven dagen bent geweest. Vervolgens verschijnt er een lijst met potentiële ‘crushes’.

Happn Maps?

Een woordvoerder van Happn vertelde tegen GDI: “Je kunt specifieke locaties bekijken en je tijdlijn anders gebruiken. Als je iemand twee dagen geleden op een bepaalde plaats hebt ontmoet, hoef je niet helemaal naar beneden te scrollen om ze te vinden.”

Op de locaties waar je bent geweest wordt met nummers aangegeven met hoeveel gebruikers je paden gekruist zijn. Zoals gebruikelijk worden alleen de potentiële crushes getoond die binnen een straal van 250 meter bij je in de buurt waren.

Oprichter Rappaport is in ieder enthousiast over de nieuwe feature: “Het kruisen van paden tussen twee mensen is altijd het DNA van Happn geweest en met de nieuwe kaartfunctie gaan we verder in onze belofte door de dimensies van ruimte en tijd te scheiden, omdat de tijd vliegt, maar plaatsen blijven stilstaan!”

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

12 verrassende feiten over seks die onderzoeken hebben vastgesteld

Elke vrouw faket weleens een orgasme. Mannen gaan vaker vreemd dan vrouwen. Seks verbruikt…