Happn lanceert ‘FlashNote’ om instant berichten te versturen

Michael Schouten
Door Michael Schouten
3 minuten leestijd

In een tijd waarin minder mensen zich in het openbaar begeven, hebben apps zoals Happn het moeilijker dan ooit. Vanuit de basis is Happn namelijk de app die je koppelt aan de mensen met wie je wegen kruisen. Maar als je thuiswerkt, niet sport en zoveel mogelijk contact met anderen ontwijkt, dan worden weinig paden gekruist.

Om die reden heeft Happn wat verandert in de instellingen zodat je nu verder kunt zoeken dan de gebruikelijke 250 meter. Verstandig, want anders kom je nog maar weinig singles tegen op de Happn Map; de kaart met gebruikers die in je buurt zijn geweest. Maar dat is niet het enige dat de app onlangs heeft veranderd. Happn heeft ook FlashNote gelanceerd, een manier om berichten naar een andere gebruiker te versturen voordat je een Crush (match) hebt.

Wat is een FlashNote?

Met de FlashNote-feature kun je een persoonlijk bericht sturen naar een andere gebruiker, nog voordat je een Crush hebt. Het is de snelste manier om op te vallen bij die ene leuke persoon en daarmee vergelijkbaar met de SuperLike van Tinder. Het verschil met de Tinder-functie is dat je met een FlashNote je op een specifiek onderdeel van een profiel reageert (foto, beschrijving, plaats waar je elkaar bent tegengekomen). Daarmee is de FlashNote een manier om te laten weten dat je bovengemiddeld geïnteresseerd bent.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

“Het eerste verzonden bericht is vaak het bericht dat het verschil maakt en bepaalt of de relatie al dan niet wordt voortgezet. Met de functie ‘FlashNote’ willen we onze gebruikers een nieuwe manier bieden om via de app te communiceren. Het geeft ze de mogelijkheid om proactiever te zijn en iets meer macht over hun lot te hebben”, zegt Julie Prieur, Product Director van happn tegen GDI.

Met FlashNote kun je via een kort bericht het ijs te breken. Maar zelfs als je even niet de woorden kunt vinden is de FlashNote te benutten. Je kunt een FlashNote ook zonder bericht versturen. De ander ontvangt dan geen bericht, maar wel een melding dat je geïnteresseerd bent.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie