Home Dating apps Happn lanceert ‘FlashNote’ om instant berichten te versturen

Happn lanceert ‘FlashNote’ om instant berichten te versturen

2 minuten leestijd
0
flashnote happn

In een tijd waarin minder mensen zich in het openbaar begeven, hebben apps zoals Happn het moeilijker dan ooit. Vanuit de basis is Happn namelijk de app die je koppelt aan de mensen met wie je wegen kruisen. Maar als je thuiswerkt, niet sport en zoveel mogelijk contact met anderen ontwijkt, dan worden weinig paden gekruist.

Om die reden heeft Happn wat verandert in de instellingen zodat je nu verder kunt zoeken dan de gebruikelijke 250 meter. Verstandig, want anders kom je nog maar weinig singles tegen op de Happn Map; de kaart met gebruikers die in je buurt zijn geweest. Maar dat is niet het enige dat de app onlangs heeft veranderd. Happn heeft ook FlashNote gelanceerd, een manier om berichten naar een andere gebruiker te versturen voordat je een Crush (match) hebt.

Wat is een FlashNote?

Met de FlashNote-feature kun je een persoonlijk bericht sturen naar een andere gebruiker, nog voordat je een Crush hebt. Het is de snelste manier om op te vallen bij die ene leuke persoon en daarmee vergelijkbaar met de SuperLike van Tinder. Het verschil met de Tinder-functie is dat je met een FlashNote je op een specifiek onderdeel van een profiel reageert (foto, beschrijving, plaats waar je elkaar bent tegengekomen). Daarmee is de FlashNote een manier om te laten weten dat je bovengemiddeld geïnteresseerd bent.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

“Het eerste verzonden bericht is vaak het bericht dat het verschil maakt en bepaalt of de relatie al dan niet wordt voortgezet. Met de functie ‘FlashNote’ willen we onze gebruikers een nieuwe manier bieden om via de app te communiceren. Het geeft ze de mogelijkheid om proactiever te zijn en iets meer macht over hun lot te hebben”, zegt Julie Prieur, Product Director van happn tegen GDI.

Met FlashNote kun je via een kort bericht het ijs te breken. Maar zelfs als je even niet de woorden kunt vinden is de FlashNote te benutten. Je kunt een FlashNote ook zonder bericht versturen. De ander ontvangt dan geen bericht, maar wel een melding dat je geïnteresseerd bent.

Hoe verstuur je een FlashNote?

Een FlashNote kun je versturen naar alle gebruikers die op je tijdlijn of map verschijnen. Om een FlashNote te versturen, klik je op het gele icoontje rechtsonder op het scherm te vinden is.
Wanneer je een FlashNote naar een andere gebruiker stuurt, verbergt Happn het profiel. Je ziet alleen nog de profielen waarop je nog niet hebt gereageerd. Als de FlashNote wordt beantwoord, verschijnt het bericht in je inbox en ben je elkaars Crush.

Wat kun je doen met een ontvangen FlashNote?

Wanneer je een FlashNote ontvangt, dan ontvang je daar een melding van. Je hebt dan twee opties:

  1. Als je de FlashNote accepteert, heb je een Crush. Je kunt dan direct reageren op het bericht en chatten.
  2. Als je de FlashNote weigert, kom je de gebruiker niet meer tegen. De ander komt er niet achter dat je hem of haar hebt geweigerd.

Hoe kom je aan FlashNotes?

Met het Premium lidmaatschap van Happn ontvang je 10 FlashNotes per dag. Per 12 uur krijg je 5 FlashNotes. Als abonnee kun je extra FlashNotes kopen in de store. Gebruikers zonder lidmaatschap kunnen alleen FlashNotes krijgen tijdens speciale acties.

Hoe verander je de volgorde van de interesses?

Een FlashNote die al is verzonden, kan niet meer gewijzigd of geannuleerd worden. Wel is het mogelijk om na 24 uur opnieuw een FlashNote naar dezelfde persoon versturen. De nieuwe FlashNote vervangt dan de oude FlashNote.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Bijna helft van Nederlandse singles valt als een blok voor iemands stem

Zou jij op iemand verliefd kunnen worden als je alleen diens stem hoort? Als je onlangs he…