Home Dating apps Domino’s Pizza kondigt plannen aan voor Nederlandse dating app

Domino’s Pizza kondigt plannen aan voor Nederlandse dating app

1 minuten leestijd
0
dating man vrouw

Domino’s Pizza begint een dating app? Als je denkt dat je de titel verkeerd leest dan moeten we je teleurstellen. De fastfoodgigant met 200 locaties verspreid door Nederland heeft dit gisteren werkelijk aangekondigd tijdens de algemene vergadering van het bedrijf in Brisbane, Australië. Swipe op je favoriete pizza zodat de app een geschikte kandidaat voor je kan vinden en ga op date.

De CEO van de pizzaboer, Don Meij, heeft het nieuws tegen het Australische YourMoney bevestigd. In een interview met de nieuwszender laat Meij weten dat het geen gimmick is maar een nieuwe manier om mensen te prikkelen. Het lijkt misschien wat vergezocht maar volgens de CEO van past dit perfect bij de doelgroep van 18- tot 24-jarige pizzaliefhebbers. Met de app kunnen pizzaliefhebbers straks ‘met elkaar verbinden op basis van hun gedeelde liefde voor pizza’, aldus Meij.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Hoe de app eruit komt te zien, wat er allemaal te doen is in de virtuele datingwereld van Domino’s is nog niet bekend. Op dit moment weten we alleen dat het een swipe dating app wordt en dat je gematcht wordt op basis van je favoriete toppings. Het ligt voor de hand dat een pizza bestellen vanuit de app mogelijk zal zijn maar welke extra functies er nog meer komen is nog niet bekend gemaakt.

Eerder heeft Domino’s ook al een kortdurende samenwerking met Tinder gehad voor een Valentijnsdag promotie. Voor een korte periode voorafgaand aan de universele dag van de liefde werden pizza-gerelateerde openingszinnen aan gebruikers voorgesteld. Mogelijk heeft de samenwerking met Tinder Domino’s Pizza op ideeën gebracht.

Of dit daadwerkelijk een succes gaat worden? Het riekt naar een publiciteitsstunt om de media te halen, wat bij deze gelukt is, maar het zou zomaar een echte poging kunnen zijn om meer klanten aan zich te binden. Het klinkt simpel en eerlijk gezegd ook wel smakelijk, maar of de Nederlandse single er op zit te wachten?

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Dating app match online inspecteren verkleint kans op romantiek’

Je veegt naar rechts in een datingapp en wordt verrast door de instant match. Nog voordat …