Dating checklist: 49 tips voor de beste pre-date voorbereiding

Michael Slender
Door Michael Slender
5 minuten leestijd

Eerste dates kunnen zenuwslopend zijn. Zelfs als je blij bent dat je de ander eindelijk mag ontmoeten, kunnen de zenuwen ervoor zorgen dat je niet meer helder kunt nadenken. Je weet dat je je moet voorbereiden voor de date. Maar hoe? Dat ben je plotseling vergeten door alle druk die erbij komt kijken.

We hebben een lijst samengesteld met de dingen waaraan je moet denken als je op date gaat. De kans is groot dat je waarschijnlijk niet alles hoeft te doen wat op deze lijst staat, en dat is oké. Zie deze checklist meer als een richtlijn van dingen die nuttig zijn om aan te denken. Al is het alleen maar om je eraan te herinneren, zodat je niets vergeet. Haal adem, ontspan en bereid je met deze checklist voor op een leuke eerste date.

Hoe je eruit ziet

Iedereen wil er op zijn best uitzien op een eerste date. Je krijgt maar één kans om de eerste indruk te maken. Vanaf het moment dat de ander jou ziet, word je beoordeeld en vormt diegene een mening over jou. Dit is wat je pre-date moet doen met betrekking tot je uiterlijk.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Kleding

Hygiëne

Voorbereiding date

Voorbereiding is alles als je iets gaat doen waarvan nog onbekend is hoe het zal verlopen. Maar hoe beter je bent voorbereid, hoe rustiger je je zult voelen en hoe groter de kans is dat jij jezelf kunt zijn. Met deze checklist neem je een stukje van de zenuwen weg en kun je je voorbereiden op de date zoals het zou moeten.

Locatie

Veiligheid

Date

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie