Home Dating Dating checklist: 49 tips voor de beste pre-date voorbereiding

Dating checklist: 49 tips voor de beste pre-date voorbereiding

3 minuten leestijd
0
checklist man

Eerste dates kunnen zenuwslopend zijn. Zelfs als je blij bent dat je de ander eindelijk mag ontmoeten, kunnen de zenuwen ervoor zorgen dat je niet meer helder kunt nadenken. Je weet dat je je moet voorbereiden voor de date. Maar hoe? Dat ben je plotseling vergeten door alle druk die erbij komt kijken.

We hebben een lijst samengesteld met de dingen waaraan je moet denken als je op date gaat. De kans is groot dat je waarschijnlijk niet alles hoeft te doen wat op deze lijst staat, en dat is oké. Zie deze checklist meer als een richtlijn van dingen die nuttig zijn om aan te denken. Al is het alleen maar om je eraan te herinneren, zodat je niets vergeet. Haal adem, ontspan en bereid je met deze checklist voor op een leuke eerste date.

Hoe je eruit ziet

Iedereen wil er op zijn best uitzien op een eerste date. Je krijgt maar één kans om de eerste indruk te maken. Vanaf het moment dat de ander jou ziet, word je beoordeeld en vormt diegene een mening over jou. Dit is wat je pre-date moet doen met betrekking tot je uiterlijk.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Kleding

Hygiëne

Voorbereiding date

Voorbereiding is alles als je iets gaat doen waarvan nog onbekend is hoe het zal verlopen. Maar hoe beter je bent voorbereid, hoe rustiger je je zult voelen en hoe groter de kans is dat jij jezelf kunt zijn. Met deze checklist neem je een stukje van de zenuwen weg en kun je je voorbereiden op de date zoals het zou moeten.

Locatie

Veiligheid

Date

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit zijn de dingen die een relatie ‘bevestigen’, volgens onderzoek

Al tientallen jaren zijn single mannen en vrouwen op zoek naar de beste manier om hun gelu…