Home Dating apps Bumble maakt (video)bellen met je matches mogelijk

Bumble maakt (video)bellen met je matches mogelijk

1 minuten leestijd
0
bumble date

Bumble is de dating app in opkomst. Met elk jaar meer gebruikers is het einde van de groei nog niet in zicht. Het heeft zelfs de potentie om Tinder ooit van de troon te stoten. Maar zover is het nog niet. En daarom werkt Bumble, net als alle andere toonaangevende dating apps, aan nieuwe functies die singles niet willen missen. En deze functies richten zich steeds meer op video.

Waar Facebook en Instagram volop inzetten op Verhalen, introduceert Bumble ook nieuwe spraak- en videofuncties waarmee je je matches nog beter kunt leren kennen.

Spraak en video

Bumble heeft aangekondigd dat het spraak- en video-oproepen toevoegt aan de app. De functie wordt op een doordachte manier geïntroduceerd, waarbij je niet door willekeurige Bumble-gebruikers wordt uitgenodigd om te videobellen. Dit is alleen mogelijk met je matches en alleen mogelijk na goedkeuring van beiden.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

In de chat krijg je een pictogram te zien waarop je kunt tikken om de videofunctie in te schakelen. En het gesprek kan dan verder gaan dan alleen het delen van tekst en interessante openingszinnen. Als jij en de ander instemmen kun je bellen én videobellen.

Anti-catfish?

De nieuwe functie is vooral interessant voor de twijfelaars, die het gevoel hebben dat de foto’s iets verbergen. En wat misschien nog wel belangrijker is: geen filters. Met videobellen is het moeilijker om iemand te misleiden, als je iets te verbergen hebt, of wanneer je je anders voordoet dan in het echt.

Het voordeel is bovendien dat je geen telefoonnummers hoeft uit te wisselen om iemand virtueel te spreken. Dit kan direct vanuit de Bumble-app, waardoor een match je niet meer kan bellen of videobellen als je deze verwijdert uit je contacten.

De functie is van toepassing op alle onderdelen van Bumble, waaronder Bumble Bizz voor het maken van professionele connecties, Bumble BFF voor het maken van vrienden en Bumble Dating voor het vinden van een relatie. Later dit jaar wordt ook nog de ‘Private Detector‘ gelanceerd, een functie die foto’s in chatgesprekken analyseert en gebruikers waarschuwt als er iets ‘expliciet’ in de foto wordt vermeld. Hierdoor weet je vooraf waaraan je begint, als je het bericht toch wilt bekijken.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Onderzoek: ‘Tweederde van relaties begint als vriendschap’

Dat er meerdere wegen naar Rome leiden, weet iedereen. En dat er meerdere wegen naar een r…