Home Datingapps Dating app Bumble introduceert ‘Filters’ om je zoektocht te vereenvoudigen

Dating app Bumble introduceert ‘Filters’ om je zoektocht te vereenvoudigen

1 minuten leestijd
0
bumble date

De zoektocht naar de perfecte partner is niet meer een kwestie van geluk. Je hoeft je match niet meer toevallig tegen het lijf te lopen; bijna alle potentiële kandidaten zijn bereikbaar met een druk op de knop. Maar hoe makkelijk het ook lijkt om swipend de ware te vinden, hoe moeilijk het in werkelijkheid is. Het aanbod is te groot, de keuze te lastig.

Bumble erkent het probleem en wil je helpen om sneller je perfecte match te vinden. Dat doet de dating app met de introductie van een aantal zoekfilters, zo meldt Intelligencer. Deze nieuwe filters maken het makkelijker om te vinden wat je zoekt.

Het is nieuw, maar niet helemaal gratis

Met de nieuwe ‘Filters’-feature van Bumble kun je gericht zoeken op de mensen die je hoopt te vinden. De functie is beschikbaar in alle drie delen van de app: Bumble Date (voor dating), Bumble BFF (voor het vinden van vrienden) en Bumble Bizz (voor netwerken). In elk van deze onderdelen zijn andere filters beschikbaar.

Je kunt met deze filters bijvoorbeeld een single Steenbok in Bumble Date zoeken die dezelfde dingen als jou leuk vindt. Voor dating zijn dit de filters die je kunt instellen; lengte, sterrenbeeld, opleidingsniveau, politieke voorkeur, wat je zoekt in een relatie, religie, roken, drinken en lichaamsbeweging. De beschikbare filters zijn anders voor de BFF en Biz secties.

Het is nieuw, maar niet helemaal gratis

Iedereen heeft gratis toegang tot de filters. Er is echter een beperking voor gratis gebruikers, zoals je misschien al had verwacht. Zonder te betalen voor de Bumble dating app kun je maximaal van twee filters gebruikmaken. Als je meer filters wilt gebruiken om een geschikte match te vinden, die aan al je eisen voldoet, dan is een betaling nodig.

De dating app waar vrouwen bepalen of de mannen kunnen spreken maakt het met de filters makkelijker om een geschikte kandidaat te vinden. Toch is het niet helemaal nieuw. Het is zelfs een klassieke feature van de traditionele datingsites, waarbij je van oudsher al kunt filteren op eigenschappen.

Aan de andere kant is deze toevoeging aan de app weer een stap uit de schaduw van Tinder, omdat de huidige nummer één dating app deze functie niet aanbiedt. Bovendien scheelt het je heel wat tijd als je vooraf kunt bepalen welke singles niet aan je worden voorgesteld. Als je weet wat je niet wilt, dan voorkomen de filters dat je op singles moet swipen die bij voorbaat al geen kans maken.

Dating app Bumble introduceert ‘Filters’ om je zoektocht te vereenvoudigen

5 (100%) 1 stemmen

Wil je de tips op deze website in het echt uitproberen? Uit de statistieken blijkt dat 68% van onze bezoekers de traditionele datingsite Relatieplanet kiest. Jij ook?

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingapps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit zijn de top 10 ‘musthave’ en ‘dealbreaker’-kwaliteiten van een partner

Singles die een relatie zoeken hebben het niet makkelijk. Je bent op zoek naar de felbegee…