Home Dating apps Bumble voegt emoji-reactie toe aan dating app

Bumble voegt emoji-reactie toe aan dating app

1 minuten leestijd
0
bumble app

Omdat singles blijkbaar te lui zijn om een persoonlijk bericht te verzinnen, heeft Bumble een nieuwe functie aan de app toegevoegd. Gebruikers van dating app Bumble kunnen nu emoji-reacties sturen naar andere gebruikers. Deze reacties kun je geven op specifieke delen van iemands profiel en zijn ervoor bedoeld om gesprekken te starten.

De nieuwe functie maakt het mogelijk om met een emoji te reageren op verschillende elementen van een profiel, zoals een individuele foto. Ben je zo onder de indruk van die skydiving-foto dat je niets weet te zeggen? Een emoji-reactie is de oplossing, zo denkt Bumble. Maar degene op wie je reageert krijgt daar niet meteen bericht van. De emoji-reactie wordt pas gedeeld nadat je matcht in de app.

Van origineel naar lui?

Enerzijds zullen sommige singles de nieuwe functie toejuichen, omdat het weer wat makkelijker wordt gemaakt om contact te leggen – en natuurlijk om de slechte openingszinnen te vermijden. Anderzijds nodigt het uit om lui te zijn, omdat het door emoji’s niet meer nodig is om een origineel bericht te verzinnen. En dat maakt het gehele matchingsproces zelfs nog wat oppervlakkiger dan het al is.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Hoe dan ook, er zullen 9 emoji’s beschikbaar zijn voor Bumble’s singles die gebruikmaken van Bumble Date, het dating-deel van de app. Nederlanders die Bumblen moeten nog even wachten voor ze er gebruik van kunnen maken. De nieuwe functie wordt namelijk eerst alleen gelanceerd op Bumble Date in het VK, de VS en Canada.

Jemma Ahmed, hoofd Insights van Bumble zegt: “Er kunnen zoveel emoties worden overgebracht via een emoji – of het nu gaat om liefde en aantrekkingskracht of humor en frivoliteit. In al onze digitale communicatie maken emoji’s deel uit van ons nieuwe normaal.”

“We weten dat emoji’s een grote rol spelen in de manier waarop mensen tegenwoordig flirten en we wilden het voor onze gemeenschap gemakkelijker maken om deze gedeelde taal te gebruiken.

“Nu zo velen van ons thuis zijn en online relaties beginnen, hopen we dat deze nieuwe functie het een beetje gemakkelijker zal maken om de eerste stap te zetten.”

bumble emoji's

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

93 eigenschappen die we wel en níet graag zien in een vriend

Vrienden geven het leven betekenis. Ze geven een boost aan je geluksgevoel en zijn goed vo…