Home Dating De ware ontmoeten in de supermarkt? Dit zijn de populairste supermarkten

De ware ontmoeten in de supermarkt? Dit zijn de populairste supermarkten

1 minuten leestijd
0
single denken

Nog steeds leven we in een wereld waarin de kansen om nieuwe mensen te ontmoeten zo zeldzaam zijn als een stortbui in de Sahara. Al meer dan een jaar wordt het sociale leven beperkt en de enige uitstapjes die we nog kunnen doen, doen we op anderhalf meter afstand van anderen. En dat is niet de allerbeste situatie om nieuwe mensen te leren kennen.

In een poging om toch nog iets van hun liefdesleven te maken, wijken singles in groten getale uit naar de datingapps. Maar ook worden onverwachte plekken plotseling een hot spot voor singles, zo meldt datingapp happn. Want uit onderzoek van de app blijkt dat er volop geflirt wordt in de supermarkten rondom het centrum.

Omdat happn een app is die continu de locatie van gebruikers bijhoudt, kunnen ze achterhalen waar singles elkaar het meest tegenkomen. In de dating app verschijnen deze singles bij elkaar op de tijdlijn en de app krijgt ondertussen een prachtig overzicht van populaire plekken waar singles nietsvermoedend langs elkaar heen lopen – terwijl ze elkaar dus hadden kunnen aanspreken.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Populairste supermarkten voor singles

Happn heeft nu de trending supermarkten van drie Nederlandse steden onthuld. Het zijn deze supermarkten waar singles op zoek zijn naar liefde, aldus de app. Dus als je altijd al iemand hebt willen ontmoeten in een supermarkt, dan weet je nu in welke supermarkt je moet zijn:

Amsterdam top 5

 1. Coop supermarkt op de Eerste Jan Steenstraat
 2. Albert Heijn op het Cornelis Troostplein
 3. Albert Heijn op de Elandsgracht
 4. Albert Heijn op de Overtoom
 5. Dirk op de Warmoesstraat

Rotterdam top 5

 1. Albert Heijn op de Coolsingel
 2. Jumbo op de Botersloot
 3. Albert Heijn op de Grotemarkt
 4. Dirk op de Goudsesingle
 5. Lidl op de Slaak

Utrecht top 5

 1. Albert Heijn op de Oudenoord
 2. Albert Heijn op de Godebaldkwartier
 3. Albert Heijn op de Amsterdamsestraatweg
 4. Coop op de Westerkade
 5. Coop op de Croeselaan

Hoewel niet iedereen in een van deze grote steden woont, heeft happn ook wat handige informatie voor andere singles. De app heeft namelijk ook het beste moment om te gaan shoppen bepaald. Als je op zoek bent naar liefde, zorg dan dat je aan het einde van de middag in de supermarkt bent – en dan met name op zondag. Volgens de app is dit het moment waarop de meeste singles in de supermarkt te vinden zijn.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Vrouwen versieren met appen? 8 fouten die mannen maken

Het is je gelukt. Nadat je al lichtelijk verbaasd was dat het een match was, lukte het je …