Home Dating apps Tinder introduceert video in profielen in Europa

Tinder introduceert video in profielen in Europa

1 minuten leestijd
0
tinder video 2021

Ben je meer van de korte video’s in plaats van statische foto’s? Kun je gemakkelijker met je persoonlijkheid pronken in een video dan in een foto? Als je deze vragen met ‘ja’ beantwoordt, is er goed nieuws: Tinder maakt het nu mogelijk om video’s aan je profiel toe te voegen. Deze ‘Video in Profile’-functie van de datingapp wordt op dit moment uitgerold in Europa, Azië en Latijns-Amerika.

Video in Profile

Vanaf vandaag breidt Tinder de profielen uit met een functie die het mogelijk maakt om bewegende beelden aan je profiel toe te voegen. Vanuit de profielinstellingen kun je media toevoegen zoals je dat normaal doet. Naast de normale opties van een foto schieten en uploaden vanuit je galerij is het nu echter ook mogelijk om video’s toe te voegen. Als je jezelf nog beter wilt indrukken, dan kan dit nu met een video – bijvoorbeeld eentje die je eerder als een story hebt gebruikt. Je kunt de video vanuit de Tinder-app bijsnijden en uitsnijden.

Populair onder Gen Z

Video in profielen is een van de vele updates die Tinder dit jaar ondergaat. Het is onderdeel van een grotere update die de dynamiek van daten op Tinder verandert. Daarmee wil Tinder de jongere generatie, ook wel Gen Z genoemd, tegemoet komen. Meer dan de helft (56%) van de Gen Z daters is het ermee eens dat het gemakkelijker is om je persoonlijkheid in een video te tonen dan in een foto.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Bijna helft van Nederlandse singles valt als een blok voor iemands stem

Zou jij op iemand verliefd kunnen worden als je alleen diens stem hoort? Als je onlangs he…