Home Dating apps Tinder taxi’s cadeau: datingapp start samenwerking met taxidienst Lyft

Tinder taxi’s cadeau: datingapp start samenwerking met taxidienst Lyft

1 minuten leestijd
0
tinder lyft

Tinder bereidt zich voor op de terugkeer van persoonlijke dates. Waar de app eerder al 1.000 gratis coronatests ter beschikking stelde aan gebruikers die elkaar persoonlijk wilden ontmoeten, begint Tinder nu een samenwerking met de Amerikaanse taxidienst Lyft om de stap naar een fysieke ontmoeting nog kleiner te maken.

Taxi’s cadeau geven

Tinder en Lyft – die voornamelijk in Amerika actief is – hebben een samenwerking aangekondigd in de Verenigde Staten. Het resultaat is een nieuwe toevoeging aan de Tinder-app waarmee gebruikers een taxi kunnen aanbieden aan hun matches. Om de taxi te boeken is het verlaten van de Tinder-app niet vereist: het bestellen van een Lyft-taxi kan straks rechtstreeks in de Tinder-app.

Lyft laat gebruikers al taxi’s bestellen voor hun vrienden en familie, maar dat gebeurt nu nog in de Lyft-app. Die mogelijkheid wordt straks dus geïntegreerd in de Tinder-app. Hoe dat precies gaat werken is nu nog onbekend. Tinder geeft geen specifieke datum voor de uitrol van de nieuwe functie, maar zegt dat de taxidienst ‘in de komende maanden’ beschikbaar zal zijn vanuit de app.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Voor ‘post-lockdown daters’

Tinder zegt in het persbericht dat de functie bedoeld is voor ‘post-lockdown daters’, de singles die niet kunnen wachten om weer te gaan daten – zodra dat mogelijk is. Tinder-gebruikers die een taxirit cadeau krijgen van een match kunnen nog steeds gebruikmaken van de veiligheidsfuncties van Lyft, zoals de mogelijkheid om hun locatie met vrienden te delen en om in stilte een noodsignaal uit te zenden.

De twee merken komen op het perfecte moment samen, volgens beiden. Tinder zag dat vermeldingen van ‘go on a date’ een record bereikte in februari 2021 en eerder deze maand bereikte het wekelijkse aantal ritjes van Lyft een recordniveau sinds het begin van de pandemie. Tinder zegt dat de swipe-activiteit dit jaar enorm is toegenomen, met 3,4 miljard swipes op 3 januari, een van de drukste dagen tijdens de gehele pandemie.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Onderzoek: ‘Tweederde van relaties begint als vriendschap’

Dat er meerdere wegen naar Rome leiden, weet iedereen. En dat er meerdere wegen naar een r…