Home Dating apps Snapchat’s camera komt naar Bumble voor virtuele dates in AR

Snapchat’s camera komt naar Bumble voor virtuele dates in AR

1 minuten leestijd
0
bumble snapchat

Virtueel daten is saai? Op Bumble niet meer, want videobellen in de app krijgt er vanaf vandaag een nieuwe dimensie bij. In samenwerking met Snapchat is virtueel daten in augmented reality nu mogelijk in de Bumble-app. Dat heeft Snap bekendgemaakt tijdens de Snap Summit 2021.

Snapchatcamera in Bumble

Bumble gaat de features van de Snapchatcamera inzetten om een ​​geheel nieuwe laag van plezier toe te voegen aan virtueel daten. Dat doet het met Camera Kit, een toepassing waarmee AR-onderdelen van Snapchat gebruikt kunnen worden in andere apps. Dan kun je denken aan lenzen die een andere achtergrond tonen – zodat het bijvoorbeeld lijkt alsof je op een tropische bestemming aan je Pina Colada sipt, terwijl je in werkelijkheid in een stoffige zolderkamer zit.

In het geval van Bumble stelt het de Snapchatcamera beschikbaar als je een videobericht wilt versturen of virtueel gaat daten. In plaats van een “normale” virtuele date kun je nu overal ter wereld gaan daten met je match met behulp van de Snapchat-lezen. Zo kun je eenvoudig de date-ervaring personaliseren met een 360-graden achtergrond. Een date in Venetië is daardoor, zoals het voorbeeld laat zien, dichterbij dan ooit.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

De lenzen die in videogesprekken worden gebruikt zijn gericht op het creëren van de juiste sfeer. Je kunt kiezen uit 6 virtuele achtergronden voor je date: een gondeltocht in het Italiaanse Venetië, een kampvuur onder de sterren, een romantische picknick in de liefdesstad Parijs, een trip in een reuzenrad en in een ‘dinosaurusvallei’. Als extra optie is het ook mogelijk om de achtergrond te vervagen, zodat je alleen oog voor elkaar hebt.

Miljoenen stickers

De samenwerking met Bumble stopt niet met de toevoeging van de Snapchatcamera. Daarnaast brengt Bumble ook de nieuwe stickerkit van Snapchat op zijn platform. De nieuwe stickerkit brengt meer dan 34 miljoen Bitmoji, Stickers en GIF’s naar Bumble die je tijdens gesprekken kunt gebruiken.

Hoewel de Snapchatcamera in de Bumble-app te gebruiken is, zullen niet alle functies beschikbaar zijn. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om een beautyfilter te gebruiken tijdens het videobellen, om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar authentieke zelf laat zien. Er is dus geen manier om jezelf ‘mooier’ te maken met de camera.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Opnieuw proberen met ex? Dit zegt wetenschappelijk onderzoek

De periode direct na een relatiebreuk kan extreem moeilijk zijn. Het is een deuk in je ego…