Home Date Sideswiped, YouTube Originals serie over daten in het digitale tijdperk

Sideswiped, YouTube Originals serie over daten in het digitale tijdperk

1 minuten leestijd
0
sideswiped

Gisteren voelde ze zich nog jong en tevreden met waar ze was in het leven, maar opeens is ze oud; Olivia beseft dat ze naar links veegt op haar eigen leven. Dit is waar het verhaal van YouTube Originals serie Sideswiped begint. De comedyserie met acht afleveringen gaat over dating in het digitale tijdperk.

In de serie Sideswiped speelt Carly Craig de jarige Olivia, die plotseling beseft dat ze iets mist in het leven. Een leven lang nee zeggen heeft de workaholic Olivia niets goeds gebracht zo blijkt op haar 35ste verjaardag. Met botox als cadeau, shots om het te vieren en Tinder om alle profielen naar rechts te swipen. Het lijkt een goed idee maar de volgende ochtend wordt ze geconfronteerd met 252 matches. Om het tij te keren gaat ze op date met al deze mannen en betiteld ze zichzelf als “The swipe-right girl”.

Sideswiped is het verhaal van wat de moderne single in het digitale tijdperk op de online dating apps meemaakt. “Normaal” daten is niet meer normaal. We zien het leven van Olivia in haar zoektocht naar een partner; van CrossFit-instructeurs tot mannen die huilen als ze gekust worden.

Het is een humoristische maar toch niet onrealistische kijk op daten in de moderne wereld. Onderweg naar haar doel ontvangt ze aanmoedigingen van haar moeder (Rosanna Arquette) en haar zus (Chelsea Frei), terwijl ze zich aanpast aan deze “nieuwe” normale manier van daten.

In de serie komen een aantal bekende gezichten voorbij die de matches van Olivia spelen, waaronder Jason Sudeikis, Thomas Lennon, Peter Gallagher, Christopher McDonald en Rick Springfield voor haar moeder. Carly Craig, de actrice die Olivia speelt, heeft meegeschreven aan het script van de serie. Een deel van de verhalen die voorbij komen in de serie zijn gebaseerd op haar eigen levenservaring. De serie draait vanaf 25 juli op YouTube Premium.

Sideswiped, YouTube Originals serie over daten in het digitale tijdperk

5 (100%) 1 stemmen

Wil je de tips op deze website in het echt uitproberen? Uit de statistieken blijkt dat 68% van onze bezoekers de traditionele datingsite Relatieplanet kiest. Jij ook?

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Date

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Slut-shaming: wat is het en waarom is het zo’n probleem?

Heb je de term ‘slut-shaming’ voorbij zien komen in een nieuwsbericht, of gehoord in een g…