Home Dating apps Hoe je haar nummer vraagt op een dating app

Hoe je haar nummer vraagt op een dating app

3 minuten leestijd
0
telefoon nummer

Je bent fanatiek aan het swipen tot opeens die ene match tevoorschijn komt; juist met de vrouw waar je op hoopte. Tot je verbazing klikt het meteen, toont ze interesse in wie je bent en voor je het weet ben je al een half uur aan het chatten zonder ook maar een seconde aandacht te geven aan je andere matches. Dit zou haar wel eens kunnen zijn. Het probleem is echter dat je haar graag van de dating app af wilt hebben zodat je alle de andere mannen voor bent. Het gesprek naar Whatsapp verplaatsen heeft veel voordelen en brengt de eerste date dichterbij. Om dat voor elkaar te krijgen heb je haar telefoonnummer nodig. Hoe vraag je haar nummer op een dating app?

Het nummer vragen

Soms lijkt het alsof het goede moment om het nummer te vragen nooit voorbij komt. Vraag je het tussen neus en lippen door of pauzeer je het gesprek met het nieuws dat je haar nummer wilt? In de meeste gevallen denken mannen er te moeilijk over terwijl dat niet zo hoeft te zijn. Hoe het dan wel moet? Je vertelt haar simpelweg dat je wilt overstappen naar Whatsapp. Je stelt geen vraag maar je zegt het gewoon.

Waarom geen vraag?

Als je een vraag stelt dan is het makkelijker om te weigeren. Dit is moeilijker is als je het niet vraagt maar het gewoon vertelt. Door het nummer te vragen geef je haar de bovenhand terwijl dit juist andersom moet zijn. Vertel haar dat je het gesprek wilt voortzetten op Whatsapp, geef een reden waarom je dat wilt en geef je telefoonnummer. Niet op een dominante manier waarop je haar beveelt je nummer toe te voegen maar op een manier alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Het laat zien dat je zelfverzekerd bent en in controle over het gesprek. Dit zijn wat voorbeelden:

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

  • “..Lijkt me gaaf om dat ook eens te doen! Laten we nummers uitwisselen, gaan we op Whatsapp verder.”
  • “Leuk je hier ontmoet te hebben. Voor ik nu echt ga, geef me je nummer zodat ik je kan appen.”
  • “..en dat is waarom je dat nooit meer moet doen. Laten we op Whatsapp verder gaan. Dit is mijn nummer: 06-12345678.”

Wanneer?

Je wil haar niet onderbreken terwijl ze iets aan het vertellen is maar ook niet afschrikken door het plotseling op het verkeerde moment te zeggen. Het goede moment bepalen lijkt moeilijk maar dat is het in werkelijkheid niet. In elk gesprek is er een onderwerp dat besproken wordt en in ieder gesprek zijn er punten waarop het gesprek op een ander onderwerp doorgaat. In een perfecte situatie ben je continu één-op-één aan het chatten en merk je dat het einde van het gespreksonderwerp in zicht is. Dit is het moment om het te zeggen. Vertel haar dat je op Whatsapp door wilt gaan en geef je telefoonnummer. Eventueel ook je echte naam als je op een dating app met usernames actief bent.

Let op: doe dit niet als je haar al dagen niet gesproken hebt

De reden waarom

Als je een vrouw zegt dat je wilt overstappen naar Whatsapp om het gesprek daar verder te voeren dan zijn er vrouwen die het meteen met je eens zijn maar in veel gevallen word je gevraagd waarom. Het is handig dat je al wat antwoorden bedacht hebt om deze vraag met zelfvertrouwen te beantwoorden. Je kunt ook direct de reden aangeven wanneer je haar vertelt dat je liever op Whatsapp verder gaat. Dit zijn enkele redenen waarom je op Whatsapp verder wilt chatten:

  • “De meldingen van [dating app naam]  komen vaak niet over.”
  • “De app loopt vaak vast.”
  • “Mijn berichten zijn soms verdwenen op [dating app naam].”

Zoals je leest geef je niet de echte reden waarom je op Whatsapp verder wilt gaan. Het is namelijk niet slim om haar te vertellen dat je zo snel mogelijk de eerste date wilt en dat haar telefoonnummer je een stapje dichterbij brengt. Dit kan haar namelijk afschrikken en mogelijk is ze nu nog niet bereid om snel af te spreken. Verzin je eigen variant op de zinnen die je gelezen hebt en voor je het weet hoef je geen nummer meer te vragen als je op Whatsapp verder wilt gaan.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Deze saaie beroepen, hobby’s en interesses horen niet in je datingprofiel

Mark heeft een interessante baan. Althans, dat denkt hij. Als datamanager voor een grote N…