Home Dating apps Man matcht met zijn vrouw op Tinder: wat nu?

Man matcht met zijn vrouw op Tinder: wat nu?

2 minuten leestijd
0
tinder dark

Tinder is niet alleen voor singles. Daar komt iedereen na een tijdje swipen al snel achter, wanneer je geconfronteerd wordt met iemand die al een relatie heeft. Of ze hebben een open relatie waar je niet vanaf weet, maar de kans is groter dat het stiekem gebeurt, achter rug van de partner om. En hoewel dit redelijk vaak gebeurt, levert dit een bijzondere situatie op voor een 32-jarige man die z’n verhaal doet op Reddit.

“Gelukkig” getrouwd

Schrijvend op het relatieforum van Reddit, legt de man uit dat hij en zijn vrouw elkaar drie jaar geleden hebben ontmoet op Tinder. Ze werden verliefd, gingen samenwonen en zijn al meer dan een jaar “gelukkig” getrouwd. Maar dat veranderde allemaal toen hij vorige maand een onverstandige keuze maakte tijdens een “eenzame nacht”. Terwijl zijn vrouw weg was voor een zakenreis installeerde hij Tinder op z’n smartphone.

“Op een eenzame nacht kon ik het niet laten om Tinder te downloaden,” bekent hij. “Ik weet niet eens waarom. Ik had er bedoelingen mee. Maar ik deed het.”

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

De man legt uit dat hij een tijdje door profielen had geswiped, totdat hij zich verveelde en de app kort na het downloaden weer verwijderde. Daar had het bij moeten blijven, maar toen zijn vrouw weer op zakenreis ging, downloadde hij de app voor een tweede keer en begon opnieuw te swipen.

“Toen zag ik haar foto tevoorschijn komen”, onthult de geschrokken man. “Ik vroeg me af of ik Tinder gewoon moest verwijderen en doen alsof er niets was gebeurd. Ik dacht dat een bot haar foto had gestolen… maar ik heb haar profiel gelezen… zij is het.”

Een bold move

Haar profiel bevatte zelfs een foto van hen samen, alleen dan met zijn gezicht uitgesneden. De man besloot een “bold move” te maken en veegde naar rechts op zijn vrouw, alleen om direct met haar te matchen. En als dit gebeurt, dan weet je wat het betekent: zijn vrouw had zijn profiel al gezien en ook naar rechts geveegd. Met andere woorden: ze weet nu ook zeker dat hij de dating app gebruikt.

De man is nu doodsbang voor wat er zal gebeuren als zijn vrouw morgen terugkomt van haar zakenreis, dat wil zeggen, als ze wel echt op zakenreis is geweest. Mede-Reddit-gebruikers suggereren dat er misschien nooit sprake is geweest een ‘zakenreis’. Want Tinder gebruikt natuurlijk de locatiegegevens en daaruit blijkt dat ze maar 160 km bij hem uit de buurt was, wat nog meer vragen oproept over haar aanwezigheid op de app.

“Nu moet ik uitleggen waarom ik op Tinder zat,” zegt de man. “Dit is gewoon een enorme blik wormen dat is geopend.” De man is van plan zijn vrouw te confronteren zodra ze naar huis terugkeert, maar dit geldt ongetwijfeld ook voor zijn vrouw. “Wat moet ik doen?” vraagt hij aan Reddit.

‘The Piña Colada Song’

Andere Reddit-gebruikers zijn verbijsterd en geamuseerd door zijn situatie. De één vindt ze een ‘goede match’, de ander doet het denken aan ‘The Piña Colada Song’. In dit iconische nummer van Rupert Holmes wordt het verhaal verteld van een man die een affaire begint met een vrouw die haar man wil bedriegen, alleen om te ontdekken zijn eigen vrouw is. Maar deze keer hebben we het niet over een jaren 70 hit, maar over een Tinder match met grote gevolgen.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Vreemdgaan in droom? Dit is wat een slippertje in dromenland betekent

Als je ooit wakker bent geworden met een twijfelachtig gevoel over wat je zojuist hebt mee…