Home Dating apps Love Island UK matcht met Tinder: samenwerking om nieuwe Islanders te vinden

Love Island UK matcht met Tinder: samenwerking om nieuwe Islanders te vinden

1 minuten leestijd
0
tinder app

Met een pauze van 18 maanden achter de rug staat het zevende seizoen van Love Island UK weer in de planning. Om nieuwe Islanders te lokken voor vrijwillige opsluiting in een villa met andere singles, gaat Love Island UK de samenwerking aan met Tinder. Leden van de datingapp kunnen zich binnenkort aanmelden om deel te nemen aan de komende serie Love Island.

Tinder biedt hoopvolle, Britse singles de kans om in de voetsporen te treden van Paige Turley en Finley Tapp, de winnaars van het laatste seizoen. Een samenwerking tussen de datingapp en de zonovergoten liefdesserie van ITV zal daar voor moeten zorgen. Want zonder de Tinder-app te verlaten kunnen singles zich straks aanmelden voor de televisieshow.

Love Island Swipe Card

De campagne zal in de Tinder-app zichtbaar zijn door middel van een Swipe Card – die tussen de potentiële matches zal verschijnen – en gebruikt de profielen als auditie voor het seizoen van Love Island deze zomer. Als het profiel vervolgens wordt geselecteerd door het Tinder-team, wordt het profiel daarna gegarandeerd bekeken door het castingteam. Het castingteam van Love Island UK zal het profiel beoordelen en verifiëren, waarna ze worden toegevoegd aan een “prioriteitenlijst”.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

“Het samenbrengen van de populairste datingapp ter wereld en een iconische datingshow is de perfecte match”, zegt Renate Nyborg van Tinder. “Tinder heeft de grootste en meest diverse gemeenschap van singles in het Verenigd Koninkrijk, dus naarmate het nieuwe datingseizoen dichterbij komt kan een verblijf op Tinder alles veranderen… of dat nu nieuwe contacten zijn of het begin van je reis naar de Love Island-villa.”

Tinder calling

Tinder zal ook “Tinder calling’ creëren: een digitale serie met gesprekken met ex-eilandbewoners, inclusief exitinterviews van de show. Daarnaast zullen er meer in-app-ervaringen op Tinder bijkomen die gesponsord zijn door Love Island. En andersom zal in de Love Island-app gesponsorde inhoud te zien zijn van Tinder. Kortom, Love Island UK en Tinder zijn deze zomer een match.

Volgens Tinder zijn de vermeldingen van Love Island in Tinder-bios met 30% gestegen tussen de eerste en laatste aflevering die begin vorig jaar werden uitgezonden. Of de internationale versies van Love Island ook gaan samenwerken met Tinder is nog onbekend.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Onderzoek: ‘Tweederde van relaties begint als vriendschap’

Dat er meerdere wegen naar Rome leiden, weet iedereen. En dat er meerdere wegen naar een r…