7 kledingstukken die mannen sexy vinden bij vrouwen

Jay
Door Jay
8 minuten leestijd

Met een volgende date op de planning zit je al helemaal met je hoofd bij je outfit. Want wat moet je aantrekken om de juiste gedachten bij je date op te wekken? Het liefst zit het ergens tussen lief en sexy in, zonder dat het al te pikant wordt. Die conclusie had je waarschijnlijk voor jezelf al getrokken, tenzij je afspraak een ander doeleinde heeft. Wij gaan er voor het gemak echter van uit dat het gaat om een standaard eerste date.

Vrouwen hebben gelukkig een hoop mogelijkheden als het gaat om sexy kledingstukken zonder dat het al te schreeuwerig overkomt. Het gaat hierbij zowel om de boven als onderkleding en sommige kledingstukken accentueren je lichaam op een bescheiden manier.

We gaan vandaag nader in op zeven van de meest geschikte kledingstukken voor een eerste date. Daar zitten een aantal klassiekers tussen en ook een aantal kledingstukken waar je misschien nog niet aan had gedacht.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

7 kledingstukken die mannen sexy vinden bij vrouwen

Eigenlijk zijn mannen gewoon heel erg simpele wezens die altijd hetzelfde willen zien: het lichaam en de rondingen van de vrouw. Het is voor de vrouw weer de kunst om deze op een gematigde manier te onthullen. Uiteraard ben je daarbij ook gebonden aan de weersomstandigheden en de plek waar jij en je date elkaar zullen ontmoeten. Als je een verpletterende indruk op je date wilt maken, dan kun je ervan uitgaan dat de onderstaande kledingstukken heel erg goed zullen werken.

1. De perfect zittende jeans

De perfect zittende jeans zorgen ervoor dat de rondingen van de vrouw mooi naar voren komen en dat is waar elke man als een blok voor valt. Dat betekent overigens niet meteen dat de jeans per definitie superstrak of skinny moet zijn, de broek moet simpelweg als gegoten zitten. Let daarbij met name op de hoogte van de taille en vraag jezelf het volgende af; wat past het beste bij mijn heupen en de rest van mijn figuur?

Daarnaast zijn ook de zakjes op de billen belangrijk, deze zijn direct van invloed op hoe jouw derrière eruit ziet. Bij jeans is het wel belangrijk dat er ook daadwerkelijk zakken zitten. De tijd van jeans zonder achterzakken is wat ons betreft al helemaal voorbij.

2. Hoge hakken

Een vrouw op hoge hakken staat elke man wel aan. Er is dan ook niets aantrekkelijker dan een stralende vrouw op een paar mooie hakken. De hakken zorgen ervoor dat de benen mooi geaccentueerd worden en dat je figuur zo goed mogelijk wordt getoond. Sterker nog: hakken kunnen camouflerend werken en je lichaam eigenlijk nog ietsjes mooier doen lijken dan het in werkelijkheid is.

Kies echter niet voor blokhakken en probeer ook niet te hoge hakken te dragen, vooral omdat het anders ongemakkelijk en onhandig kan worden.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.

3. Topje met V-hals

Een topje met V-hals zorgt ervoor dat je net iets meer van jezelf blootgeeft, zonder dat er te veel wordt getoond. Het mooie aan een V-hals is dat deze meestal met een broek wordt gedragen en zo toch voor een gezonde dosis sensualiteit kan zorgen.

Als het aan de mannen ligt, ben je met een topje met v-hals minstens zo sexy als je andere kleding draagt dat nog meer blootgeeft. Een topje met V-hals is zo’n favoriet onder mannen omdat het iets – maar gelukkig ook weer niet te veel – van je decolleté laat zien.

4. Rood!

De kleur zwart wordt vaak als een ideale kleur gezien als je ‘s avonds met een man afspreekt. Maar rood is uiteraard de kleur van passie en verlangen. In een mooie, rode outfit kan hij zijn ogen niet langer van je afhouden. Vaak gaat het hierbij om een jurk en als je ergens op een tropische bestemming bent, dan helpt ook een mooie rode bloem in je haar.

Bovendien is rood ook de perfecte kleur voor elk soort lichaam. De kleur kleedt namelijk af, waardoor je je vanzelf ook heel erg vrouwelijk voelt. Tot slot past de rode kleur ook goed bij verschillende huidskleuren.

5. Off shoulder kleding

Het trekt weliswaar niet zoveel aandacht als een beetje decolleté, maar blote schouders doen het ook altijd goed onder mannen. Waarschijnlijk heb je wel de nodige off shoulder kleding in je kast hangen. Mooie, vrouwelijke schouders kunnen meteen een man z’n aandacht trekken.

Het is niet voor niets dat het in sommige Arabische landen verboden of ongebruikelijk is om als vrouw zijnde de schouders te laten zien. Vaak kun je aan de schouders alleen al zien hoe de bouw van de rest van het lichaam is.

6. Strakke rok

Dit is de klassieker en als je het heel extreem wilt maken, dan ga je voor een minirokje. Als je het iets minder pikant wilt houden, dan ga je voor een rokje dat net even iets minder kort is, maar alsnog een indruk van jewelste achterlaat op mannen. Het hoeft echt niet zo te zijn dat je date alles ziet. Maar we hoeven je niet uit te leggen dat een goede, strakke rok een man helemaal wild kan maken.

Het idee is dat de rok mooi om je figuur sluit. Kleding waarin jouw vormen mooi uitkomen doen het altijd goed. En er zijn maar weinig andere kledingstukken die zich hier zo goed voor lenen als een strakke rok.

7. Zwart jurkje

Naast de kleur rood doet ook de kleur zwart het altijd goed bij mannen. Maar ze vinden het waarschijnlijk helemaal fantastisch als het om een zwart jurkje gaat dat meerdere van de bovengenoemde punten met elkaar combineert. Want het geeft een deel van je benen bloot, een deel van je decolleté, en waarschijnlijk ook een deel van je schouders.

De kleur zwart is bovendien altijd een veilige keuze omdat het niet vies kan worden en ook niet te veel de nadruk legt op je figuur. En jurkjes zijn bovendien altijd extra vrouwelijk. Afhankelijk van het weer natuurlijk, speel je het met een zwart jurkje altijd op safe.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie