Home Dating apps Herfstactie 50plusmatch: 3 dagen volledig lidmaatschap gratis

Herfstactie 50plusmatch: 3 dagen volledig lidmaatschap gratis

1 minuten leestijd
0
50plusmatch featured

Het is weer die periode van het jaar dat de bladeren van de bomen vallen, de dagen korter worden en de temperatuur steeds verder daalt. Terwijl buiten alles bruin, grijs en uiteindelijk (hopelijk) wit wordt, blijven we zelf steeds meer binnen. Het is de perfecte situatie om eens lekker tegen elkaar te kruipen. Deze periode van het jaar staat dan ook wel bekend als cuffing season, het knuffelseizoen. Maar wat als je niemand hebt om mee te knuffelen?

Om alle 50-plussers te voorzien van een knuffelmaatje, heeft 50plusmatch een herfstactie in de aanbieding voor alle nieuwe gebruikers van de app en website. Gedurende de maand november en de helft van december kan iedereen 3 dagen gebruikmaken van een volledig lidmaatschap: zonder kosten.

3 dagen volledig lidmaatschap

Wie zich aanmeldt op een dating app komt er al snel achter dat de meeste functies niet helemaal gratis zijn. Sterker nog: de meeste dating apps stellen de meeste functies alleen beschikbaar voor betalende leden. Dat geldt ook voor 50plusmatch, een website specifiek voor de wat oudere singles. Inschrijven is gratis op de datingsite, maar berichten versturen niet – daar is een volledig (en betaald) lidmaatschap voor nodig. Maar waar je daar normaal gesproken dus geld voor betaalt, biedt 50plusmatch dit nu tijdelijk gratis aan.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Hoe je dit krijgt

Heb je 50plusmatch al langer op je verlanglijstje staan? Dan is dit je kans om de datingsite te proberen, zonder kosten te maken. Met andere woorden: er komt geen beter moment dan nu om de dating app te testen. Het enige dat je hoeft te doen om van deze tijdelijke actie gebruik te maken is de onderstaande link te volgen:

Bekijken op 50plusmatch

Alle nieuwe leden krijgen gedurende 8 november t/m 15 december 2020 de mogelijkheid om zich gratis aan te melden voor een volledig lidmaatschap. Als je gebruikmaakt van de aanbieding, dan kun je er 3 dagen gratis van genieten. Geen kosten, geen kleine lettertjes: gewoon gratis. Bevalt de dating app? Dan krijg je na de 3 dagen ook nog eens 25% korting op een abonnement, mocht je van het volledige lidmaatschap gebruik willen blijven maken.

Als je van de herfstactie profiteert, dan kun je gebruikmaken van alle gratis functionaliteiten plus alle onderstaande functies die exclusief beschikbaar zijn met een volledig lidmaatschap:

  • Videobellen
  • Persoonlijke berichten sturen
  • Zien wie je profiel heeft bezocht
  • Onbeperkt interesseberichten sturen
  • Zoekprofiel van andere leden zien
  • Gebruik maken van de messenger
  • Gebruik maken van Things2Share
  • Zien wie volledig of gratis lid is

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Onderzoek: ‘Tweederde van relaties begint als vriendschap’

Dat er meerdere wegen naar Rome leiden, weet iedereen. En dat er meerdere wegen naar een r…