Home Datingsites 5 beste websites voor vrouwen die échte mannen zoeken

5 beste websites voor vrouwen die échte mannen zoeken

2 minuten leestijd
0
checklist man

Vrouwen die mannen zoeken: geen jongens maar volwassen mannen die het leven waarderen en vrouwen met respect behandelen. Waar je op dating apps zoals Tinder genoeg jongens kunt vinden is er een tekort aan echte mannen die weten waar het leven om draait. Als je als vrouw naar een echte man op zoek bent, dan zijn de dating apps waarschijnlijk de laatste plek waar je moet zijn.

Het lijkt misschien alsof de echte mannen niet meer bestaan, maar wees gerust; er zijn nog steeds websites waar je deze mannen kunt vinden. Duizenden echte mannen zijn op zoek naar iets speciaals dat verder gaat dan een oppervlakkige beoordeling op basis van het uiterlijk. Waar je al deze serieuze mannen nu kunt vinden? Dit zijn de vijf beste websites waar vrouwen echte mannen kunnen vinden.

lexa

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

1. Lexa

Een andere datingsite waar je terecht kunt voor serieuze mannen is Lexa. Deze betrouwbare datingsite is bekend van televisie en radio waarbij het zichzelf adverteert als een datingsite voor serieuze singles. Dit is het beeld dat Lexa naar buiten brengt en dat zien we terug in de kwaliteit van de leden. De mannen willen vaker een relatie op deze datingsite.

Bezoek Lexa

Elitedating

2. Elitedating

De naam Elitedating zegt eigenlijk al genoeg. Er is geen ruimte voor leden die niet serieus zijn op deze datingsite. De leden op Elitedating zijn hoogopgeleid en op zoek naar een vaste relatie. Dit is de plek waar je vele mannen ontmoet die meer diepgang willen. Je kunt er niet zelf op zoek naar andere leden, maar je krijgt partnervoorstellen van de datingsite. Deze voorstellen worden door een slim algoritme bepaald op basis van je wensen en voorkeuren.

Bezoek Elitedating

Parship

3. Parship

De Parship datingsite is net als Elitedating voor de hoogopgeleide single bedoeld. Het voordeel van deze datingsites voor hoger opgeleiden is dat de mannen vaker op zoek zijn naar een vaste partner. Meer dan driekwart van de Parship leden heeft een leeftijd van 30+ jaar wat ook meespeelt in het type man dat je er vindt.

Bezoek Parship

ematching

4. e-Matching

De vijfde datingsite in deze lijst met datingsites waar vrouwen echte mannen kunnen vinden is e-Matching. Het is net als de vorige twee een datingsite voor hoogopgeleide mannen en vrouwen. Het is geen datingsite voor een snelle seksdate maar meer voor een langdurige en liefdevolle relatie. Het type man dat je hier vindt denkt op een hoger niveau dan op de dating apps. Bovendien is het beantwoorden van een bericht op e-Matching gratis tot maximaal vijf berichten per dag.

Bezoek E-Matching

50plusmatch

5. 50plusmatch

Als één van de oudste datingsites van Nederland kenmerkt 50plusmatch zich door het serieuze ledenbestand. De mannen die bij 50plusmatchlid zijn willen meer dan een oppervlakkige ontmoeting. Dit merk je al snel door de volledig ingevulde profielen en de aandacht dat besteed is aan het profiel. Waar je bij andere datingsites vaak lege profielen tegenkomt is dat bij 50plusmatch wat anders. De mannen zijn er over het algemeen wat ouder, maar bovendien ook serieuzer.

Bezoek 50plusmatch

Zoals je leest zijn het niet de moderne dating apps zoals Badoo en Tinder waar je de serieuze mannen vindt. De gratis dating apps en websites zijn niet de beste keuzes als je op zoek bent naar een vaste partner. Over het algemeen zijn de échte en serieuze mannen te vinden op de websites waar je moet betalen om berichten te kunnen versturen. Waarschijnlijk dat de mannen die bereid zijn om te betalen voor online daten er meer voor over hebben om iemand te ontmoeten die echt bij hen past. Betalen voor dating en de serieuze doelen van de leden gaan hand in hand.

Het goede nieuws is dat we de voornaamste websites voor serieuze en charmante mannen op een rijtje gezet hebben. Zo hoef je jezelf niet bij iedere datingsite  aan te melden en handmatig te controleren of het aanbod echte mannen aanwezig is. De bovenstaande websites bewijzen dat er nog steeds echte mannen te vinden zijn die meer willen dan een gratis seksdate.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Opzoeknaarjou verwijderen: hoe zeg je je profiel op?

Alle singles die online op zoek gaan naar hun perfecte match hebben hun eigen verlanglijst…