Happn verwijderen: hoe kun je je Happn account opzeggen?

Michael Schouten
Door Michael Schouten
4 minuten leestijd

Er zijn maar weinig singles die hun gehele leven single blijven. Zo kun je je als single aanmelden bij de Happn dating app maar op een gegeven moment ben je geen single meer. Je hebt iemand ontmoet op de Happn-app of je bent toevallig de ware tegengekomen in het uitgaansleven. Als je je profiel bij Happn niet hebt verwijderd , dan is er een probleem. Wat als je partner erachter komt dat je profiel bij Happn nog steeds voor andere singles te vinden is? Dat is het laatste wat je wilt als je de liefde van je leven hebt ontmoet.

Het kan tot een fikse ruzie leiden en misschien gelooft je partner je niet dat het simpelweg “vergeten” bent te verwijderen. Deze lastige situatie kun je voorkomen door op de juiste wijze je Happn account te verwijderen. Wil je je Happn account opzeggen maar weet je niet precies hoe het moet? Geen nood, je leest hier precies hoe je dat doet.

Installeer de app

De app verwijderen is niet genoeg. Er is meer voor nodig om je profiel voorgoed gedag te zeggen. Hoewel je van Happn af wilt, is het nodig om Happn eerst weer op je smartphone te installeren. Dit is de enige manier om toegang te krijgen tot de instellingen van je profiel. Open de app na het installeren en log in.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

App StoreGoogle Play

Happn profiel deactiveren

Open het menu en navigeer naar Preferences. Scrol iets naar beneden en klik op Need Help? In het menu dat vervolgens getoond wordt klik je op Deactivate My Account. Met deze simpele stappen verwijder je je profiel in de Happn app zodat niemand je meer kan vinden. Let op, alle contacten en credits worden ook gewist.

De laatste stap is het verwijderen van de app. Dit doe je door de app op je smartphone of tablet in te drukken. Bij een iPhone druk je vervolgens op het kruisje en bij een Android telefoon op Verwijderen (of slepen naar de prullenbak).

Waarom Happn verwijderen?

Of je nu een relatie hebt gevonden via de dating app of niet tevreden bent over het aantal leden dat je tegenkomt, de redenen om Happn te verwijderen lopen ver uiteen. Als je er in de toekomst geen gebruik meer van gaat maken, dan is het niet nodig om je profiel nog in leven te houden. Verwijderen is dan de enige en beste optie. Je wilt immers niet jaren later nog steeds geconfronteerd worden met personen die je op de datingapp gezien hebben.

Alternatief voor Happn

Terwijl Happn een unieke service biedt waarin je de singles ziet die je pad gekruist hebben zijn er nog meer dating apps beschikbaar. Eén van deze dating apps is de onderstaande datingapp, een populaire app onder mannen en vrouwen. Anders dan bij Happn is het bij deze dating app mogelijk om te zoeken naar profielen van andere singles. Bij een wederzijdse interesse is er een match en kun je met elkaar chatten. Plus, bij deze datingsite kun je ook gewoon door profielen scrollen en zo de liefde van je leven tegenkomen.

Bekijk het beste alternatief

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie