Home Dating apps Dating app Happn lanceert “onzichtbaar modus” voor tijdens werktijd

Dating app Happn lanceert “onzichtbaar modus” voor tijdens werktijd

1 minuten leestijd
0
happn

Dating app Happn heeft een nieuwe feature toegevoegd waarmee je gedurende de werkdag nie te vinden bent. De nieuwe feature is ontwikkeld op basis van gebruikersfeedback, zo meldt CityAM. Gebruikers van de app willen niet permanent vindbaar zijn voor andere gebruikers, vooral niet tijdens werktijd. Met de introductie van de nieuwe “onzichtbaar” modus krijgen gebruikers de mogelijkheid om zichzelf tijdelijk te verbergen voor andere gebruikers.

Verzoek van gebruikers

De functie is tot stand gekomen na feedback van gebruikers. Een veelvoorkomend verzoek van de leden was het onzichtbaar maken van het datingprofiel wanneer zij aan het werk zijn. Een essentieel onderdeel van hoe Happn werkt is het koppelen van singles die elkaar in het echte leven tegenkomen, binnen een straal van 250 meter.

In de praktijk komt dit erop neer dat wanneer singles elkaar voorbij lopen tijdens het woon/werk verkeer nog een extra kans krijgen. Beide singles worden aan elkaar getoond binnen de Happn app wanneer dit gebeurt. Wat gebruikers echter ook meemaakten is dat single collega’s opeens op de tijdlijn verschenen. Wie dit niet wilde had tot nu enkel de mogelijkheid om de smartphone thuis te laten.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Onzichtbaar modus

De nieuwe feature van de app maakt het mogelijk om de app voor een bepaalde tijd uit te schakelen. In dit tijdsbestek ben je niet vindbaar voor andere gebruikers. Zo kun je andere gebruikers van de app mislopen maar ook voorkomen dat je tevoorschijn komt op de tijdlijn van je collega’s.

De nieuwe feature is naar wens aan te passen en kan geactiveerd worden voor acht uren achter elkaar of ingepland worden op vaste tijden. Als je bijvoorbeeld op normale werktijden werkt dan kun je jezelf van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur t/m 18.00 uur onzichtbaar maken. Wie er genoeg van heeft om continu bij klanten op de tijdlijn te verschijnen heeft nu een manier om dit voorgoed op te lossen.

De functie is beschikbaar in de laatste versie van de app, welke op dit moment te downloaden is in de app store. In deze update zitten nog meer wijzigingen verstopt. Gebruikers krijgen ook de mogelijkheid om zelf te kiezen wat men op het profiel toont. Informatie zoals de leeftijd, laatst actief datum en geschatte afstand kunnen nu verborgen worden.

Met de reeks wijzigingen wil Happn haar gebruikers meer controle geven over het datingleven. Onlangs kondigde Happn ook al aan dat het van plan is om gebruik te gaan maken van kunstmatige intelligentie.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

OkCupid voegt Nederlands toe als voorkeurstaal

Liefde kent geen grenzen. Maar het helpt wel als je een datingapp in je eigen taal kunt ge…