Home Dating apps Welkom in 2021: het jaar voor singles om in actie te komen

Welkom in 2021: het jaar voor singles om in actie te komen

2 minuten leestijd
0
2021 liefde

Oef, zijn we niet allemaal blij dat 2020 achter de rug is? Wat was het een jaar om zo snel mogelijk te vergeten. Terwijl we begin 2020 allemaal dachten dat het een onvergetelijk jaar zou worden, is het juist dat geworden – helaas in negatieve zin. Als we iets geleerd hebben van het afgelopen jaar, dan is het dat we de touwtjes niet zelf in handen hebben.

Had je het goede voornemen om een partner te vinden? Maar ben je daar helemaal niet aan toe gekomen? Niet getreurd, de gemaakte plannen van iedereen liepen in de war. Maar dat betekent niet dat de plannen op de plank moeten blijven liggen.

2021: een jaar om in actie te komen

In 2020 hebben we meer tijd dan ooit gehad om na te denken over het leven. Over werk, de maatschappij in het algemeen en over relaties. We filosofeerden over goed en kwaad, dachten na over waarheid en fictie en ondertussen vroegen we ons af hoe 2020 had kunnen zijn. Het is tijd om dit hoofdstuk in je leven te sluiten en vooruit te kijken naar de toekomst. Laat 2021 een jaar zijn om in actie te komen.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Zijn je goede voornemens vooral gericht op het vinden van liefde? Of ben je gewoon toe aan een vleugje romantiek? Als er een groep mensen is die behoefte heeft aan gezelschap, dan zijn het de singles wel. Je bent dus niet de enige – bij lange na niet.

Aangezien singles meer alleen zitten dan ooit, verwachten dating apps en websites een nóg sterkere toename van nieuwe leden op de platforms. En dat terwijl de januarimaand altijd al een garantie is voor topdrukte op de dating apps. Waar je moet zijn om niets van de actie te missen?

Tijdelijk 80% korting voor nieuwe leden

Wie in 2021 blijft swipen, doet dat in 2022 nog steeds. Want laten we eerlijk zijn: singles gebruiken dat meer voor entertainment dan voor het vinden van liefde. Er is niets mis mee, maar het is niet bepaald effectief als je in actie wilt komen om een partner te vinden. Onze keuze voor 2021 is Relatieplanet. En het “toeval” wil dat deze dating app op dit moment een exclusieve aanbieding heeft: tijdelijk 80% korting voor nieuwe leden.

Met andere woorden, het is bijna gratis… bijna. Als je in 2021 in actie wilt komen om vaarwel te zeggen tegen je vrijgezellenbestaan, dan komt er geen beter moment dan nu. Het enige dat je hoeft te doen om van deze tijdelijke actie gebruik te maken is de onderstaande link volgen:

Bekijken op Relatieplanet

Alle nieuwe leden krijgen gedurende januari 2021 de mogelijkheid om zich gratis aan te melden bij Relatieplanet. Maar omdat je met een Basic lidmaatschap nog niet veel kunt, is een
een Premium lidmaatschap nodig. Als je gebruikmaakt van de aanbieding, dan kun je dit Premium lidmaatschap nemen met 80% korting ten opzichte van de normale prijs: geen € 24,95 voor een maand lang Premium, maar € 4,95.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Onderzoek: ‘Tweederde van relaties begint als vriendschap’

Dat er meerdere wegen naar Rome leiden, weet iedereen. En dat er meerdere wegen naar een r…