Home Dating apps Vegan dating app Veggly bereikt mijlpaal 200.000 gebruikers wereldwijd

Vegan dating app Veggly bereikt mijlpaal 200.000 gebruikers wereldwijd

1 minuten leestijd
0
veggly app

Niemand kan ontkennen dat veganisme een groeiende voedingstrend is. Steeds meer fabrikanten van voedingsmiddelen nemen veganistische producten op in hun assortiment en steeds meer consumenten kopen die producten. Van vegetarische burgers en kant-en-klare vleesvervangers tot tofu en tempé; plantaardig eten is in opkomst.

Exacte cijfers over hoeveel mensen vegetarisch of veganistisch eten zijn er niet, maar het worden er steeds meer. Deze toename in de aantallen vegans zien we niet alleen terug in de winkelschappen. Veggly, de app die zichzelf omschrijft als ’s werelds toonaangevende vegan dating app, zegt dat het de afgelopen 16 maanden een achtvoudige groei heeft meegemaakt. Sterker nog: de veganistische en vegetarische dating app heeft al meer dan 200.000 gebruikers wereldwijd, zo meldt de app.

Wat is Veggly?

Veggly is een gratis dating app voor veganisten en vegetariërs. Volgens de app zelf is ‘er geen betere manier om te daten dan vooraf al te weten dat de ander denkt en eet zoals jij’. Relaties met niet-vegetariërs kunnen de neiging hebben om typische obstakels tegen te komen, waarvan de makers van de app denken dat dit compleet vermeden kan worden – als je maar de juiste vegetarische match vindt.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

De app, die beschikbaar is in 181 landen, heeft inmiddels ook al meer dan 500.000 ‘Veg Matches’ gezien – waarbij twee gebruikers met elkaar matchen – en voorspelt dat er begin 2021 meer dan één miljoen Veg Matches zullen zijn geweest. Sinds juli 2019 is de app met een factor acht gegroeid in gebruikersaantallen, van 25.000 naar 200.000 gebruikers.

Over het algemeen hebben de Verenigde Staten het hoogste aantal Veggly-gebruikers in één land, met meer dan 40.000. Maar andere landen naderen snel. Dankzij een leger van veganistische vrijwilligers over de hele wereld is de app op dit moment al vertaald naar het Spaans, Duits, Portugees, Frans, Italiaans, Deens en Pools, met veel meer talen onderweg. Wanneer de app beschikbaar is in het Nederland is niet bekendgemaakt.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

OkCupid voegt Nederlands toe als voorkeurstaal

Liefde kent geen grenzen. Maar het helpt wel als je een datingapp in je eigen taal kunt ge…