Home Dating apps Tinder lanceert ‘Festival Mode’ om festivalgangers met elkaar te verbinden

Tinder lanceert ‘Festival Mode’ om festivalgangers met elkaar te verbinden

1 minuten leestijd
0
Festival Mode

Tinder heeft een nieuwe functie voor alle gebruikers gelanceerd dat ‘Festival Mode’ wordt genoemd. Met de Festival-modus kun je een badge aan je Tinder-profiel toevoegen die reclame maakt voor de muziekfestivals die je deze zomer gaat bezoeken.

Als je wel in bent voor een festivalhook-up dan helpt Tinder je om singles te vinden die hetzelfde doel hebben voor de zomer.

Festival Mode

De app vraagt je een selectie te maken op de Festival Mode-kaart waarna deze festivals als een badge op je profiel getoond worden. Andere Tinderaars kunnen zien welke festivals je gaat bezoeken en de singles die naar hetzelfde festival gaan krijgen de mogelijkheid om met elkaar te matchen en chatten, voordat het festival plaatsvindt. Met andere woorden, je kunt van tevoren al je dates regelen voor de festivals die je gaat bezoeken.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Hoewel de functie beschikbaar komt voor alle gebruikers van de app zijn er in eerste instantie alleen maar festivals te kiezen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië. Tinder lanceert de nieuwe functie namelijk in samenwerking met twee grote entertainmentbedrijven, AEG Worldwide en Live Nation. En deze hebben op dit moment geen grote evenementen in Nederland gepland.

Tinder zegt dat het hen al langer opviel dat Tinder-downloads tijdens festivals toenemen. Ze zien consequent een piek in Tinder-gebruik als tienduizenden muziekfans bij elkaar komen. Zo nam de app-activiteit tijdens het Bonnaroo Music & Arts Festival met maar liefst 300x toe. En dit is voor Tinder de reden geweest om ‘Festival Mode’ te introduceren.

Deelnemende festivals

Festival Mode wordt op dit moment uitgerold naar alle gebruikers maar alleen voor de deelnemende festivals hieronder. Je krijgt ongeveer drie weken voorafgaand aan het evenement toegang tot de evenementspecifieke badges.

 • EDC Las Vegas (VS):17 mei
 • Hangout Music Fest (VS):17 mei
 • All Points East (VK):24 mei
 • Governors Ball (VS):31 mei
 • Parklife (VK):8 juni
 • Bonnaroo (VS):13 juni
 • Firefly (VS):21 juni
 • British Summer Time (VK):5 juli
 • Lovebox (VK):12 juli
 • Faster Horses (VS):19 juli
 • Hard Summer (VS):3 augustus
 • EDC Orlando (VS):9 november

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

OkCupid voegt Nederlands toe als voorkeurstaal

Liefde kent geen grenzen. Maar het helpt wel als je een datingapp in je eigen taal kunt ge…