Home Chatten 4 populaire chat apps zonder telefoonnummer

4 populaire chat apps zonder telefoonnummer

2 minuten leestijd
1
dating man vrouw

Chat apps zijn beschikbaar in alle vormen en maten maar ook met of zonder telefoonnummer. Terwijl WhatsApp de onbetwiste nummer één van Nederland is maakt ook Facebook Messenger nog steeds een felle groei door. Om van WhatsApp gebruik te kunnen maken is een koppeling van je telefoonnummer nodig. Als je liever anoniem wilt chatten waarbij je contacten niet kunnen achterhalen dan wil je niet dat je telefoonnummer gekoppeld wordt aan de chat app. Gelukkig is dat niet nodig en zijn er opties om te chatten zonder telefoonnummer.

Kik Messenger

Kik MessengerDe eerste optie waar je aan kunt denken als je op zoek bent naar een chat app zonder telefoonnummer is Kik Messenger. Hoewel de chat app al langere tijd in Nederland beschikbaar groeit het nog steeds gestaag door. Wereldwijd is de app voor anoniem chatten al meer dan 40 miljoen keer gedownload. Het grote voordeel: je telefoonnummer hoef je niet aan iemand te geven als je wilt chatten. Je kunt met de ander chatten, video’s en foto’s delen maar ook schetsen naar elkaar versturen. Privacy staat hoog in het vaandel en daarom wordt je telefoonnummer afgeschermd voor de andere leden. Je kunt zelf je gebruikersnaam kiezen waarmee anderen je kunnen vinden in de app.

Kik Messenger is gratis te downloaden voor Android | iOS | Windows Phone

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Telegram

TelegramEen tweede app waarmee je kunt chatten zonder een telefoonnummer is Telegram. Deze app werd snel bekend nadat Facebook Whatsapp overnam en gebruikers op zoek gingen naar een alternatief. Om Facebook niet teveel macht te geven kozen veel gebruikers van Whatsapp voor Telegram door de betere privacy instellingen. Zo is het bij Telegram mogelijk om iemand toe te voegen zonder telefoonnummer. Je kunt iemand opzoeken op basis van de gebruikersnaam. Het telefoonnummer heb je alleen nodig bij de registratie van je account maar verder wordt het nummer afgeschermd in de app.

Telegram is gratis te downloaden voor Android,iOS en Windows

Facebook Messenger

Facebook MessengerVan alle apps die je kunt gebruiken om te chatten zonder telefoonnummer is Facebook Messenger het bekendst van allen. Als toevoeging op het Facebook sociale netwerk is de Messenger app het favoriete middel om contact te hebben met anderen. Het voordeel is dat je in de Messenger app je telefoonnummer niet hoeft te delen. Dat is gelukkig niet nodig als je de Messenger app wilt gebruiken. Je kunt hiernaast ook met anderen praten waar jij het telefoonnummer niet van hebt. Het enige nadeel is dat de ander dan wel een Facebook account moet hebben. Aangezien het grootste deel van Nederland lid is van het sociale netwerk is de kans groot dat degene met wie je contact wil ook gebruik maakt van Facebook Messenger. Je kunt zelfs mensen waar je geen vrienden mee bent een bericht versturen.

Messenger is gratis te downloaden voor AndroidiOS en Windows

Badoo

BadooAls je op zoek bent naar een manier om nieuwe mensen te leren kennen dan is Badoo één van de beste keuzes die je kunt maken. Dit is het sociale ontdekkingsnetwerk pur sang met wereldwijd meer dan 300 miljoen gebruikers. Om aan te melden bij Badoo kun je je Facebook account koppelen maar dit kan ook met je MSN account en andere verificatiemethoden. Je telefoonnummer is niet nodig om de chat app van Badoo te gebruiken. Dat is handig als je wilt chatten maar niet je telefoonnummer vrij wilt geven aan onbekenden. Badoo is naast het leren kennen van onbekenden een plek waar singles elkaar kunnen ontmoeten. In de app kun je eenvoudig aangeven waar je naar op zoek bent.

Badoo is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Chatten

Eén reactie

  1. J.J. van Wijngaarden

    17 april 2018 at 13:16

    Chatapp.nl dit zijn Oplichters ze Kloppen je GELD uit je ZAk en Conclusie maakt je Boos & Verdietig er komt niemand je thuis op zoeken Einde Verhaal al je G E L D is Weggegooid dit is mijn Conclusie maar er zijn ook andere mensen die dit Zo Vinden ervaar Zelf maar ik raad het je af om te doen zonde van je Geherinvesteerde tijd en geld…

    Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

7 tekenen dat je appjes hem irriteren

Helaas komt de romantiek niet met een regelboek. Toch weten we allemaal dat er een aantal …