40 grappige “Ik hou van jou zoals” quotes voor wie tegen een grapje kan

Michael Slender
Door Michael Slender
5 minuten leestijd

Als we van daten naar een relatie gaan dan is het wachten op het moment dat de vier magische woorden voor het eerst uitgesproken. Liefde is een emotie die moeilijk met woorden te beschrijven is, maar één korte zin doet precies dat: “Ik hou van jou”.

De eerste keer dat het uitgesproken wordt is het speciaal. Het kan je verrassen dat de woorden plotseling uit je eigen mond komen of je wordt ermee geconfronteerd op een moment waarop je het niet verwacht. De keren erna neemt het in waarde af en vervolgens is het nooit meer hetzelfde als de eerste keer. Tot nu.

Als je gewend bent om elke dag tientallen keren de woorden ‘ik hou van jou’ te zeggen dan is het tijd voor iets anders. Je kunt het namelijk op een wat aparte maar vooral grappige manier vertellen. Tenminste, als je partner tegen een grapje kan.

Wat wil jij?

"Iedereen heeft het over zichzelf, maar wat wil JIJ? Stel deze 999 vragen aan jezelf: kijk vooruit, spreek wensen uit, vraag feedback, geef jezelf cijfers."

40 “Ik hou van jou zoals” quotes

 1. Ik hou van jou zoals ik van mezelf hou.
 2. Ik hou van jou zoals een eekhoorn van noten houdt.
 3. Ik hou van jou zoals brugklassers van puisten houden.
 4. Ik hou van jou zoals een stripper van fooi houdt.
 5. Ik hou van jou zoals een drugsverslaafde op zoek naar z’n volgende shot.
 6. Ik hou van jou zoals een vis water nodig heeft.
 7. Ik hou van jou zoals een vogel van lucht houdt.
 8. Ik hou van jou zoals een droge grond van regen houdt.
 9. Ik hou van jou alsof je van sushi gemaakt bent.
 10. Ik hou van jou zoals een dik kind van cake houdt.
 11. Ik hou van jou zoals een koe van gras houdt.
 12. Ik hou van jou zoals de maan van de duisternis houdt.
 13. Ik hou van jou zoals Julia van Romeo houdt.
 14. Ik hou van jou zoals Minnie van Mickey houdt.
 15. Ik hou van jou zoals kinderen en tekenfilms.
 16. Ik hou van jou zoals de meest romantische gedichten die ooit zijn geschreven.
 17. Ik hou van jou zoals gisteren maar dan meer.
 18. Ik hou van jou zoals ik van bier hou.
 19. Ik hou van jou zoals Captain America van zijn schild houdt.
 20. Ik hou van jou zoals bomen van water houden.
 21. Ik hou van jou zoals een zere keel houdt van honing.
 22. Ik hou van jou zoals een hond die dol is op zijn staart.
 23. Ik hou van jou zoals een muis dol is op kaas.
 24. Ik hou van jou zoals een politicus graag liegt.
 25. Ik hou van jou zoals een hond graag blaft.
 26. Ik hou van jou zoals Tom van Jerry houdt.
 27. Ik hou van jou zoals een alcoholist van drank houdt.
 28. Ik hou van jou zoals apen van bananen houden.
 29. Ik hou van jou zoals een kind van snoep houdt.
 30. Ik hou van jou zoals een non van haar Bijbel houdt.
 31. Ik hou van jou zoals een nerd die van huiswerk houdt.
 32. Ik hou van jou zoals een surfer houdt van grote oceaangolven.
 33. Ik hou van jou zoals Thor van zijn hamer houdt.
 34. Ik hou van jou zoals Kanye West dol is op Kanye West.
 35. Ik hou van jou zoals een bij van honing houdt.
 36. Ik hou van jou zoals een vampier van bloed houdt.
 37. Ik hou van jou zoals een archeoloog van fossielen houdt.
 38. Ik hou van jou zoals Freud van zijn moeder hield.
 39. Ik hou van jou zoals Belle van het beest hield.
 40. Ik hou van jou zoals een hamer van nagels houdt.

Met deze quotes kun je op een nieuwe manier vertellen dat je van hem of haar houdt. Bekijk ook deze goedemorgen quotes om je partner te verrassen of deze “Ik mis je” quotes om te vertellen dat je hem of haar mist.

Meer mensen zoals jij...

... weten niet welke liefdestaal ze spreken. En dat is niet zo gek als je helemaal niet weet dat iedereen een eigen moedertaal der liefde heeft. In ‘De vijf talen van de liefde’ ontdek je welke taal jij spreekt en nog belangrijker: hoe je daarmee je liefdesleven verbetert. Verhelderend, een eyeopener: kom er zelf achter waarom dit boek ‘het best beoordeelde’ relatieboek is.

Deel dit artikel
Geef je reactie