Home Liefde Tinder en Spotify: de beste playlist en nummers voor Valentijnsdag

Tinder en Spotify: de beste playlist en nummers voor Valentijnsdag

2 minuten leestijd
0
tinder spotify valentijnsdag

Muziek en liefde gaan hand in hand en dat wordt bevestigd door de innige band tussen Tinder en Spotify. De twee supermachten in hun vakgebied tonen geregeld de wederzijdse liefde aan de wereld, zo ook deze Valentijnsdag. Net op tijd hebben Spotify en Tinder samen een playlist samengesteld om deze Valentijnsdag verliefd te worden… op een nieuw nummer.

Muziek is een match

Wil je meer matches op Tinder? Volgens de app helpt het enorm als je een ‘anthem’ toevoegt aan je datingprofiel, want dat leidt tot meer matches. Muziek is ook de nummer één Passion die Tinderaars opnemen in hun profielen, om maar aan te geven hoe verbonden muziek en liefde zijn. Volgens onderzoek zegt 85% van de datende singles zelfs dat muziek een grote invloed op hun leven heeft.

Top 10 anthems op Tinder-profielen

Muziek is een handige ijsbreker, omdat het een interesse is die door singles wordt gedeeld. Misschien is het toevoegen van een anthem dus wel de beste manier om nog snel een Tinder-gesprek op gang te brengen voor een virtuele Valentijnsdate. Welke nummers je dan moet toevoegen? Dit zijn de top 10 anthems die te vinden zijn op Tinder-ledenprofielen:

Wat wil jij?

"Iedereen heeft het over zichzelf, maar wat wil JIJ? Stel deze 999 vragen aan jezelf: kijk vooruit, spreek wensen uit, vraag feedback, geef jezelf cijfers."

Bekijk '999 vragen aan jezelf'

10 populairste nummers voor Valentijnsdag-playlists

In een tijdperk waarin singles meer tijd thuis doorbrengen, verlangen ze meer dan ooit naar een echte connectie. Terwijl de lockdown tot een recorddrukte op apps als Tinder heeft geleid, heeft het er ook voor gezorgd dat sommige singles zich bijzonder eenzaam voelen. Als die eenzaamheid toeslaat, zegt meer dan de helft van de datende singles dat ze muziek gebruiken om op te vrolijken. En dat zien we terug in de nummers die de afgelopen 90 dagen het vaakst zijn toegevoegd aan de Spotify-playlists voor Valentijnsdag:

Valentijnsdag playlist

Voor wie een geschikte playlist zoekt voor Valentijnsdag, Tinder heeft voor de universele liefdesdag een afspeellijst gemaakt. Om liefde te vieren en een kans te geven, heeft Spotify de Romance-hub vernieuwd en samen met ​​Tinder de ultieme Valentijnsdag-playlist beschikbaar gesteld.

Meer mensen zoals jij...

... weten niet welke liefdestaal ze spreken. En dat is niet zo gek als je helemaal niet weet dat iedereen een eigen moedertaal der liefde heeft. In ‘De vijf talen van de liefde’ ontdek je welke taal jij spreekt en nog belangrijker: hoe je daarmee je liefdesleven verbetert. Verhelderend, een eyeopener: kom er zelf achter waarom dit boek ‘het best beoordeelde’ relatieboek is.

Bekijk de vijf talen van de liefde
Laad meer artikelen
Laad meer in Liefde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

OkCupid voegt Nederlands toe als voorkeurstaal

Liefde kent geen grenzen. Maar het helpt wel als je een datingapp in je eigen taal kunt ge…