De verbazingwekkende schoonheid van de Russische dames is bij iedereen bekend. Maar grenzend aan Rusland in het noordoosten en oosten, is er nog zo’n land waar de vrouwen uitgerust zijn met deze verbijsterende looks: Oekraïne. En hoewel je misschien geen idee hebt waar het precies ligt, is Oekraïne zelfs het op één na grootste land van Europa. Met 44 miljoen inwoners heeft het land ook geen tekort aan vrouwen. Integendeel: er zijn veel meer vrouwen dan mannen.1

Volgens de laatst bekende cijfers uit 2018 is er nog steeds een vrouwenoverschot in het land. Voor elke vrouw is er 0.86 man beschikbaar, oftewel een tekort aan mannen. En als je het dus op grote schaal bekijkt, dan zijn er behoorlijk wat single Oekraïense vrouwen die statistisch gezien geen man kunnen vinden. En sommige van deze dames zoeken hun heil in het buitenland, op datingsites zoals UkraineDate: een datingsite die singles uit Oekraïne koppelt aan mensen wereldwijd.

Bezoek UkraineDate

ukrainedate app

Voor wie is het?

De mensen in het oosten van Europa staan bekend om hun kenmerkende uiterlijk, hun levensstijl en culturele opvattingen. Zo hebben de vrouwen uit het land dan ook het typisch Slavische uiterlijk: mysterieuze looks, opvallende jukbeenderen en lange benen. En als dat nu precies het type is waar je op valt, dan moet je haast wel iets verder zoeken dan de grenzen van Nederland. UkraineDate is er dus voornamelijk voor de westerse man die op zoek is naar een vrouw uit Oekraine; om te chatten, voor vriendschap of om ooit mee te trouwen.

Waarom zij een westerse man zoeken

Er zijn genoeg redenen te noemen waarom een Oekraïense schoonheid niet in eigen land liefde zoekt, maar in het buitenland. En zoals je misschien al verwacht, heeft elke vrouw daar een andere reden voor. Misschien dat je denkt dat ze allemaal uit de armoede willen ontsnappen, maar dat is voor veel vrouwen niet de (hoofd)reden.

Ten eerste is er het vrouwenoverschot in het land, dat vooral geldt in de grotere steden en oudere leeftijden. Dankzij dit overschot hebben mannen het daar voor het zeggen. Gecombineerd met minder carrièrekansen, slechtere levensomstandigheden en over het algemeen minder mogelijkheden, kiezen sommige vrouwen voor een andere levensroute.

Veel Oekraïense vrouwen die op zoek gaan naar een buitenlandse man, hebben hun interesse verloren in mannen uit hun eigen land. De mannen die betrouwbaar zijn, geen alcoholist, geen crimineel, die zijn er schaars. Mannen in Oekraïne verzorgen zichzelf bovendien minder goed dan vrouwen, wat een van de redenen is waarom de vrouwen er langer leven.

Cupid Media

Hoe werkt UkraineDate?

Zoals de naam al aangeeft is UkraineDate bedoeld om te daten: het is geen louche bemiddelingsbureau of een schimmige tussenpersoon. UkraineDate is gewoon een simpele website met maar een doel: singles uit Oekraïne in contact brengen met singles wereldwijd. En dit contact maakt de datingsite mogelijk door middel van het profielensysteem.

Om bij het begin te beginnen, maak je een profiel aan voor jezelf. Registreren bij UkraineDate is mogelijk met je Facebook-profiel of met je e-mailadres, waarvan de Facebook-optie doorgaans het snelst is. Je gegevens worden dan automatisch overgenomen vanuit je Facebook-profiel en ook kun je direct je profielfoto en andere foto’s kopiëren naar je UkraineDate-profiel: wel zo handig. Als je je hebt aangemeld, dan kun je meteen aan de slag met het verder invullen van je profiel. Maak er werk van, omdat je profiel gelijk staat aan je virtuele visitekaartje. Hoe completer, hoe beter.

Met je profiel gereed begint het echte werk: je mag op zoek naar een Oekraïense. Hoe dit werkt is eigenlijk niet veel anders dan andere datingsites. Het is zelfs zo simpel, dat je niet veel verkeerd kunt doen. De basis bestaat uit het zoeken naar profielen via de zoekfunctie, de profielen bekijken en een persoonlijk bericht versturen als je interesse hebt. Naast het persoonlijke bericht kun je ook een simpel interessebericht verzenden, om erachter te komen of de ander jou ook ziet zitten. Als de andere jou ook een interessebericht stuurt, dan worden jullie gematcht en kun je met elkaar chatten.

Oekraïense vrouwen

UkraineDate lidmaatschap

Elke gebruiker die zich aanmeldt bij UkraineDate begint met het ‘standaard’ lidmaatschap. Je hoeft nergens voor te betalen en maakt gratis gebruik van de beperkte mogelijkheden. Als gratis lid kun je je profiel invullen, foto’s toevoegen, interesse tonen in andere leden en contact opnemen met betalende leden. Als je meer mogelijkheden wilt, dan kun je gaan voor het Goud- of Platina-lidmaatschap van UkraineDate: twee betaalde lidmaatschapsvormen met exclusieve functies.

De eerste stap boven het normale lidmaatschap is de gouden variant. Hiermee kun je met iedereen chatten, berichten ontvangen en versturen en hiernaast is het mogelijk om advertentievrij en anoniem te zoeken. Boven het gouden lidmaatschap zit het ultieme Platina-lidmaatschap met alle denkbare opties. Naast de functies van de gouden variant kun je ook ontvangen berichten naar het Nederlands laten vertalen, de geavanceerde zoekfunctie gebruiken, je profiel laten opvallen en uitgebreid de matches bekijken. Dit is een vergelijking van de drie lidmaatschapsvormen van UkraineDate:

cupid lidmaatschap

Bezoek UkraineDate

Iedereen zal begrijpen dat een gouden- of platina-lidmaatschap niet gratis zijn. Het gratis UkraineDate-lidmaatschap is ervoor bedoeld om kennis te maken met de datingsite, of je het wat vindt en of er singles tussen zitten waarmee je contact wilt. En als je met alle leden wilt communiceren via de datingsite, dan ontkom je er niet aan om een van de twee betaalde lidmaatschappen te nemen. Dit zijn de prijzen voor beide lidmaatschapsvormen van UkraineDate:

Prijs Goud

  • 12 Maanden € 123,98 (€ 10,33 p/m)
  • 3 Maanden € 61,98 (€ 20,66 p/m)
  • 1 Maand € 30,98

Prijs Platina

  • 12 Maanden € 143,99 (€ 12,99 p/m)
  • 3 Maanden € 71,99 (€ 24,- p/m)
  • 1 Maand € 35,98

Anti-catfish oplossing

Een probleem waar veel internationale datingsites mee te maken hebben is het volgende: hoe weet je nu dat de persoon waar je contact mee hebt, echt de persoon op de foto is? Het zou zomaar een Nigeriaanse man kunnen zijn, terwijl je denkt te chatten met een bloedmooie Oekraïnse meid. UkraineDate heeft daar een oplossing voor gevonden: profielverificatie.

legitimeren

Alle leden die weergegeven worden met een verificatie-badge hebben hun identiteit geverifieerd. Met andere woorden: deze Oekraïense vrouwen hebben zichzelf geverifieerd aan de datingsite met behulp van een identiteitscontrole. Hierdoor weet je als UkraineDate-gebruiker dus dat je écht met de persoon op de foto chat, en niet met iemand anders.

  • Paspoort
  • Rijbewijs
  • Nationaal identificatiedocument

Bezoek UkraineDate

Over Ukraine Date

Geen onbetrouwbare intermediairs, geen verdachte figuren die bemiddelen tussen schoonheden uit Kiev en Nederlandse mannen; op UkraineDate ga je zelf op zoek en bepaal je zelf met wie je matcht, chat en afspreekt. UkraineDate is de datingsite voor Oekraïnse singles en de mensen die met hun willen daten (of trouwen). De datingsite bestaat al sinds 2007, meer dan 6 jaar voordat Tinder geboren werd in de Verenigde Staten, om maar aan te geven hoe lang deze internationale datingsite al bestaat. Al die jaren is het

Inmiddels bestaat UkraineDate dus al heel wat jaren en is het niet meer alleen via de website bereikbaar, maar ook via de handige app. Dus als je liever je smartphone gebruikt, dan kun je ook gewoon de app downloaden en installeren. De datingsite is onderdeel van het bekende Cupid Media Netwerk; een internationaal datingnetwerk met een nog langere historie. Met het aanbod datingsites van dit netwerk worden ook andere landen benaderd met sprekende titels zoals ColombianCupid, AsianDating en RussianCupid.