Home Dating 7 tekenen dat hij een blijvertje is

7 tekenen dat hij een blijvertje is

4 minuten leestijd
0

Wanneer je een man leert kennen en verliefd wordt, is het nooit helemaal zeker of hij een blijvertje is. Het is normaal om erover te twijfelen, zeker als je hem nog niet zo goed kent. Maar wanneer het steeds serieuzer wordt en je een relatie met hem wil, moet je wel weten of hij een blijvertje is. Is het iemand die blijft plakken in moeilijke tijden? Of zal hij het hazenpad kiezen?

7 tekenen dat hij een blijvertje is

Moet je jezelf openstellen voor iemand waarvan je niet eens zeker weet of hij voor langere tijd bij je blijft? Is het überhaupt iemand om een relatie mee te hebben? En zal hij je blijven steunen in voor- en tegenspoed?

Omdat het soms lastig kan zijn om te bepalen of hij een blijvertje is, kunnen de volgende tips je helpen om daarachter te komen. Doet hij veel van deze dingen? Dan is jouw boy waarschijnlijk wel een blijvertje.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

1. Hij zet je op de eerste plaats

Jij bent de grootste prioriteit in zijn leven? Zet hij jou altijd op de eerste plaats? Natuurlijk is zijn eigen leven ook heel erg belangrijk voor hem, maar jij hoort wel een prioriteit voor hem te zijn. Is hij zelfs bereid om dingen op te geven zodat jij gelukkig bent? Dan is het een blijvertje. Of dit nou weer zo gezond is, is misschien ook maar de vraag. Maar het belangrijkste is dat hij (bijna) alles voor je over heeft en dat hij graag jou tegemoet komt om jou gelukkig te maken.

2. Hij heeft zijn eigen leven onder controle

Je wilt natuurlijk niet een man wiens leven nog een rotzooitje is. Het kan natuurlijk iedereen gebeuren dat ze bijvoorbeeld hun baan kwijtraken of dat het soms iets minder goed gaat. Maar wanneer dit voor de lange duur is of hij die situatie wel prima vindt, dan is dat een slecht teken. Een blijvertje is iemand die bijvoorbeeld een baan heeft, fit en goed gemanierd is.

Het is belangrijk dat je met iemand samen bent die weet wat belangrijk is in het leven en die doelen heeft gesteld voor zichzelf. Het kan ook wel zo zijn dat hij er nog een beetje achter probeert te komen wie hij nou eigenlijk is en wat hij wil in het leven, maar hoe hij hiermee omgaat vertelt veel over hem als persoon. Ligt hij heel de dag maar een beetje in bed? En vindt hij het wel prima zo? Of probeert hij echt zijn leven te veranderen en er iets van te maken?

3. Hij doet moeite om jouw vrienden te leren kennen

Als hij weet hoe belangrijk jouw vrienden voor jou zijn, dan zal hij ook moeite doen om hen beter te leren kennen. En dan doet dit blijvertje er dus dus ook moeite voor dat zij hem ook aardig vinden. Als hij je vrienden beter wil leren kennen, dan ziet hij jou waarschijnlijk ook als een groot onderdeel van zijn leven. Het is natuurlijk ook een groot pluspunt als jouw vrienden hem ook aardig vinden en goed met hem overweg kunnen.

4. Hij is je grootste fan

Als je man de grootste cheerleader in je leven is en je support in alles wat je doet, dan weet je dat hij een blijvertje is. Hij zal zijn best blijven doen om jou te steunen in het leven en wanneer jij je dromen achterna gaat. Hij is daarnaast ook de schouder waarop je kunt uithuilen wanneer het even niet gaat zoals je wil. En hij helpt je om gas te geven wanneer je een boost nodig hebt. Hij helpt jou om de best mogelijke versie van jezelf te zijn en snapt dat je ook je persoonlijke doelen hebt in het leven.

5. Hij ziet ook de kleine details

Als hij zelfs de kleine dingen opmerkt, dan weet je dat het goed zit. Dit is bijvoorbeeld wanneer hij het ziet als je een nieuw topje aanhebt of dat hij het ziet wanneer je naar de kapper bent geweest. Heb je ooit verteld dat rozen jouw lievelingsbloemen zijn? Wees dan niet verrast wanneer hij ineens aan komt zetten met een mooie bos rozen.

Hij weet dat het leven niet draait om luxe cadeaus, maar dat ook de kleine dingen belangrijk zijn. Hij kan jou gelukkig maken met de kleine dingen in het leven, bijvoorbeeld wanneer hij jouw lievelingseten voor je kookt.

6. Hij ziet jouw geluk ook als zijn geluk

Als hij gelukkig is als jij ook gelukkig bent, dan weet je dat het wel goed zit. Hij houdt van de manier waarop je lacht, hoe je naar hem kijkt of zelfs wanneer jij gewoon lekker onder een dekentje op de bank ligt. Hij zal er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij gelukkig bent. Zijn geluk hangt af van jouw geluk, omdat hij een emotionele band met jou heeft.

7. Hij maakt je een beter mens

Natuurlijk heb je geen man nodig om gelukkig te zijn. Off om de beste versie van jezelf te zijn. Maar het is wel belangrijk dat je een partner hebt die het beste in je naar boven haalt. En dus niet iemand die je naar beneden haalt of die je aan jezelf laat twijfelen. Als je de persoon bent die je altijd al wilde zijn, dan hoort hij er perfect op aan te sluiten.

Je kan dit helemaal zelf voor elkaar hebben gekregen, maar het is natuurlijk ook geen ramp als hij eraan bij heeft gedragen. Dat kan zelfs wel iets moois hebben. Je weet dat je je leven zonder hem niet meer kan voorstellen en dat hij jou gelukkig maakt.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Vrouwen versieren met appen? 8 fouten die mannen maken

Het is je gelukt. Nadat je al lichtelijk verbaasd was dat het een match was, lukte het je …