Home Dating Populaire ‘He’s not your man’ meme geeft je een aantal handige datingtips

Populaire ‘He’s not your man’ meme geeft je een aantal handige datingtips

2 minuten leestijd
0
verkeerde man

Twitter is de plek waar je moet zijn als je gek bent op ongezouten meningen en gepeperde discussies. Twitteraars hebben de gewoonte om te zeggen waar het op staat; een platform waar je openlijk voor je mening kunt uitkomen.

Als er een onderwerp is waar iedereen een mening over heeft dan zijn het de tweets van Donald Trump maar ook staan de Twitteraars klaar om dating advies te geven.

Een klassieke meme verpakt in een nieuw jasje doet nu de ronde op Twitter met de noemer ‘He’s not your man’. De wijsheid van honderden Twitteraars wordt gedeeld in de vorm van een meme, wijzend op de waarschuwingssignalen dat je misschien een relatie hebt met iemand die niet betrouwbaar is.

Klaar met de vleeskeuringsapps?

relatieplanet"NIET swipen, MEER diepgang: Relatieplanet is precies dat. Voor mensen met inhoud die een vaste relatie zoeken."

Bekijk de leukste singles
  • ✅ Dating
  • ✅ Relatie
  • ✅ Liefde

Van de openbare bibliotheek tot farao Ramses II uit de Egyptische Oudheid; neem het advies van deze tweets over en date nooit meer met de verkeerde persoon.

11 ‘He’s not your man’ memes

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep voor Relatieplanet kiest. Ontdek zelf waarom deze datingsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de 'beste datingwebsite van Nederland'.

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Milieubewuste match: ‘Klimaatverandering steeds belangrijker voor singles’

Wil je de toekomstige generaties niet opzadelen met de gevolgen van hoe wij nu leven? De u…