Home Girls dating

Girls dating

Girls Dating, ook wel bekend als G-Dating, is een datingsite exclusief voor lesbiennes. Steeds meer vrouwen vinden via het internet een date; het aantal succesverhalen neemt explosief toe. Net zoals heterovrouwen moeten lesbiennes natuurlijk ook een plek hebben om elkaar te ontmoeten en daar komt Girls Dating om de hoek kijken. Deze datingsite is onderdeel van Safe Dating Networks waar inmiddels al meer dan 2 miljoen singles je voor zijn gegaan.

Voor wie is het?

Zoals de naam al aangeeft is deze website niet voor mannen. Deze kunnen zich wel aanmelden maar veel kans maken ze niet bij de lesbische vrouwen. Verder maakt het niet echt uit waar je naar op zoek bent; een date, relatie of vriendschap. Zelfs als je niet zeker over je geaardheid bent ben je welkom op deze website. Het kan allemaal. De enige échte voorwaarde als je lid wilt worden is dat je 18 jaar of ouder bent. Als je jonger bent dan moet je helaas nog even wachten. Kortom, Girls Dating is dé datingsite waar je lid wilt worden als je als vrouw een andere vrouw zoekt.

Bezoek Girls Dating

Hoe werkt het?

Het zal je niet verrassen maar lid worden is volledig gratis. Dat geldt voor iedere datingsite. Het gaat er echter om of alles gratis is en dat is hier niet het geval. Als gratis lid kun je je profiel aanmaken, foto’s toevoegen, profielen bekijken en standaard berichten versturen. Dit is een beperkte vorm van het lidmaatschap. Met VIP-toegang open je de deuren naar alle functionaliteiten. Zo kun je als VIP persoonlijke berichten versturen, uitgebreid zoeken, berichten lezen, chatten en nog veel meer. In feite komt het erop neer dan een betaling nodig is om volledig gebruik te kunnen maken van de datingsite voor lesbiennes.

Safe Dating Networks

safedatingnetworksZoals gezegd is de datingsite onderdeel van Safe Dating Networks. Dit is een datingnetwerk waar veel datingsites onder vallen waaronder Seniorengeluk en Metjou. Iedere dag melden zich honderden nieuwe singles aan op dit netwerk waardoor het ledenbestand continu opgevuld wordt met nieuwe leden. Aangezien het om netwerk gaat is het mogelijk dat je lesbische vrouwen spreekt die niet lid zijn van G-Dating maar van één van de andere datingsites op het netwerk. Voor het gebruik maakt dit echter geen verschil. Let op, als je niet zichtbaar wilt zijn op de partner websites dan dien je dit aan te geven in de instellingen. De instelling om vindbaar te zijn door leden van de partner websites is standaard aangevinkt.

Privacy

De profielen op de Girls Dating website worden uitgesloten van indexatie door Google. Dat is wel zo fijn als je niet wil dat je naam in Google te vinden is op een datingsite. Vooral als je je seksuele geaardheid nog niet naar buiten hebt gebracht wil je natuurlijk niet dat iemand erachter komt. Dit wil je zelf vertellen op je eigen tempo en voorwaarden. Alleen de leden van het netwerk kunnen je profiel bekijken, niemand anders. Alle gegevens die je invult worden beveiligd opgeslagen en verzonden naar de datingsite met een zogenaamde SSL-encryptie. Dit is een beveiligde verbinding zodat niemand je gegeven kan opvangen. Waar wij altijd naar kijken is of een datingsite de profielen handmatig keurt. Dat is bij deze datingsite ook het geval. Door de handmatige keuring wordt in de meeste gevallen voorkomen dat je te maken krijgt met nepprofielen wat een doorn in het oog is voor alle singles.

Girls Dating app

Deze website is niet beschikbaar als app maar wel als mobielvriendelijke versie. Je kunt daardoor op elk mobiel apparaat gebruik maken van de datingsite. Zo blijf je altijd op de hoogte, waar je ook bent. Zo ontvang je een e-mail als je een bericht hebt die je in de browser van je smartphone snel kunt bekijken.

Bezoek Girls Dating

Over Girls Dating

Girls-Dating.nl is een website van Amazing Bits BV en onderdeel van Safe Dating Networks. Dit bedrijf is gevestigd in Nijmegen. Het bedrijf is lid van de Kamer van Koophandel onder nummer 09170750. Dit hebben we geverifieerd bij de KVK zelf.