Home Max Meeting Point

Max Meeting Point

max meeting point
Ben je op zoek naar een leuke ontmoeting, gezelligheid of een leuke activiteit? Dan ben je bij Max Meeting Point aan het juiste adres. Dit is namelijk de plek voor Max-leden die ervan houden om leuke dingen te doen samen met anderen. Want samen is beter dan alleen. In een veilig omgeving kun je er nieuwe mensen ontmoeten, leuke clubs ontdekken en activiteiten ondernemen als je daar zin in hebt.

Max Meeting Point is de nieuwe naam voor 50plusnet. Het is niet echt een datingsite, maar een initiatief van Omroep Max voor 50-plussers. Het brengt hen in de gelegenheid anderen te leren kennen en samen leuke dingen te doen. Leden van Omroep Max kunnen er terecht om op zoek te gaan naar een relatie, maar het wordt vaker gebruikt voor een vriendschap, schrijfcontact of iemand om leuke uitstapjes mee te doen. Wil je daten of liefde vinden? Dan wij een andere datingsite voor 50-plussers aan: 50plusmatch; de winnaar van de Thuiswinkel Awards.

Bekijken op 50plusmatch

Voor wie is het?

Max Meeting Point is opgezet door Omroep Max en is de veilige plek om gemakkelijk mensen te ontmoeten. Het is een plek voor actieve mensen die graag in contact willen komen met andere 50-plussers, om eventueel daarna samen af te spreken. Doordat alleen leden van Omroep Max zich kunnen aansluiten, is het mogelijk om Max Meeting Point veiliger te houden. Dit lidmaatschap van Max Meeting Point is op individueel niveau omdat een profiel persoonlijk zal worden aangemaakt. Het is daarom noodzakelijk om zelf lid te worden als je actief deel wilt nemen aan het platform.

Hoe werkt het?

Om lid te kunnen worden van Max Meeting Point, dien je allereerst lid te zijn van omroep Max. Je kunt je heel gemakkelijk registreren en hiermee direct omroep Max steunen. Als lid van Omroep Max steun je de omroep, ontvang je 6 keer per jaar het ledenblad en krijg je toegang tot unieke uitstapjes en gezellige evenementen. Daarnaast krijg je ook gratis exclusieve toegang tot het online platform Max Meeting Point. De registratiekosten van Omroep Max zijn niet duur; voor slechts €7,50 kun je lied worden van de vereniging, waarna je ook gebruik kunt maken van het online platform.

Nadat je je hebt geregistreerd kun je op je profiel aangeven wie je bent en wat je hobby’s zijn. Verder kun je ook persoonlijke voorkeuren opgeven en een aantal foto’s plaatsen zodat andere leden snel een beeld van je hebben.

Chatten en contact maken met anderen

Natuurlijk is het doel van Max Meetingpoint om in contact te komen met andere leden. De chat optie is heel eenvoudig. Met deze functie kun je namelijk één op één gesprekken voeren met andere leden. Deze gesprekken zijn ook niet openbaar. De chatfunctie kan gebruikt worden om te kletsen met andere leden die online zijn, maar je kunt ook berichten sturen naar iemand die op dat moment niet online is. Op die manier kun je met veel leden in contact komen en nieuwe mensen leren kennen.

maxmeetingpoint

Bron: Max Meeting Point.

Het prikbord van Max Meeting Point

Op het platform van Max Meeting Point kun je ook een prikbord vinden. Daar worden oproepjes geplaatst om samen iets te ondernemen. Ook tips en suggesties over activiteiten kunnen hier worden geplaatst. De prikborden zijn onderverdeeld in 4 duidelijke categorieën: “Max Café”, voor allerhande berichtjes, “Kennismaking”, een prikbord om jezelf te kunnen introduceren aan de rest van de leden, “Activiteiten”, voor het opzetten of zoeken van leuke activiteiten en “Gedichten”, een podium voor gedichten. Je kunt op deze prikborden zelf een oproepje plaatsen, reageren op anderen of wat lezen.

Je matches en favoriete leden

Aan de hand van je profiel worden er leden geselecteerd die hierbij passen. Deze leden worden als een match gepresenteerd en kun je terugvinden bij interessante leden. Als je vrienden of anderen hebt waarmee je vaak in contact bent, dan kun je deze markeren als favoriet. Deze favoriete leden kun je vervolgens ook gemakkelijk terugvinden op de site.

Clubs

Een andere interessante functie van Max Meeting Point zijn de Clubs. Via deze optie kun je nieuwe mensen ontmoeten die dezelfde hobby’s en interesses hebben. Leden van Online Clubs kunnen bijvoorbeeld met elkaar afspreken om samen iets leuks te gaan doen. De Clubs zijn onderverdeeld per provincie en zijn er over een tal van interesses en onderwerpen. Je kunt een eigen club oprichten met als thema je eigen interessegebied, maar ook kun je lid worden van een andere club.

Op de site kun je een overzicht vinden van alle clubs en kun je meer informatie lezen over de opzet en inhoud van de club. Daarnaast is het mogelijk om je direct aan te melden als je geïnteresseerd bent. Voorbeelden van clubs die je kunt vinden op Max Meeting Point zijn koffieclubs, fietsclubs, wandelclubs en leesclubs; voor ieder is er wel iets.

Dé veilige plek om gemakkelijk nieuwe mensen te ontmoeten

Veiligheid

Als je gebruik maakt van een online platform, dan wil je er natuurlijk wel op kunnen vertrouwen dat dit ook veilig is. Doordat alleen leden van Omroep Max lid kunnen worden is het mogelijk om de site veilig te houden en te zien welke personen er allemaal gebruik maken van het platform. Je gegevens en ledennummer zullen alleen gebruikt worden om een account aan te maken. Andere gebruikers hebben hier geen toegang toe en je kunt zelf bepalen welke extra gegevens je invult op je profiel.

Op de site staat verder vermeld dat Max er alles aan doet om de site veilig te houden. Als je iets voorbij ziet komen wat je niet vertrouwt, dan kun je dit ook direct melden zodat er iets aan gedaan kan worden.

Bezoek Max Meeting Point

Over Max Meeting Point

Max Meeting Point is in 2020 ontstaan uit de website 50plusnet. Sinds 2020 is het een service van omroep Max, waardoor ook alleen leden van de omroep gebruik kunnen maken van deze website. Max Meeting Point is dus niet echt een datingsite voor ouderen, maar wel een geweldige manier om andere 50-plussers te leren kennen.

Het is een sociaal netwerk voor de 50+ gemeenschap met tal van functies die je verblijf uiterst gezellig kunnen maken. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op interesses of hobby om anderen te leren kennen. Verder kun je lid worden van clubs van mensen met dezelfde interesses, kun je oproepjes plaatsen op het prikbord en is het een geheel gratis dienst als je lid bent van Omroep Max.