Home Datingsites Hoe werkt de Lexa Flirt?

Hoe werkt de Lexa Flirt?

2 minuten leestijd
0
lexa app

Mannen en vrouwen hebben moeite met flirten in het café of bar; of het nu een gebrek aan zelfvertrouwen is of het simpelweg niet aandurven. Online lijkt het makkelijker om te flirten maar in de praktijk loop je tegen dezelfde problemen aan. Met de opkomst van online daten is flirten een vaardigheid die iedereen zich eigen moet maken. Lexa helpt je hier een handje bij door je de Flirt optie aan te bieden. De Lexa Flirt is een functie in de dating app en website waarmee je andere singles kunt laten weten dat je interesse hebt.

Bekijk op Lexa

Lexa Flirt

Bij Lexa heb je een uitgebreid aanbod functies die je kunt benutten om andere leden te benaderen. Natuurlijk is er het persoonlijke bericht maar wat als je niet weet wat je moet zeggen? Dat is waar de Lexa Flirt voor bedoeld is; om het water te testen. Soms heb je namelijk het idee dat je misschien geen reactie terug krijgt van een single en met de flirt probeer je het uit of dit ook echt zo is. Het is een makkelijke manier om te laten weten dat je interesse hebt, zonder dat je de moeite hoeft te nemen om een creatief eerste bericht te schrijven.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Flirt sturen

Je kunt de Lexa Flirt op verschillende manieren versturen. De eerste manier waarop de Flirt kunt versturen is tijdens het zoeken. In de zoekresultaten van de datingsite worden de miniprofielen van de leden getoond. Klik op de knipogende smiley dat bij het miniprofiel getoond wordt om een flirt naar de persoon te versturen. De tweede manier is wanneer je het profiel van de persoon bezoekt. Klik daarvoor op het tab FLIRTS dat onder de profielfoto weergegeven wordt. Let op, gestuurde flirts kunnen achteraf niet meer verwijderd worden.

Lijst met flirts

In de lijst met Flirts kun je zien wie jij leuk vindt. Staat een lid er opeens niet meer tussen? Dan is het mogelijk dat deze persoon het profiel tijdelijk stopgezet heeft of permanent verwijderd. De persoon wordt dan niet meer in de lijst getoond. Dit geldt ook voor de profielen die door de Lexa beheerders verwijderd zijn.

Interesse tonen

De flirt is niet de enige manier waarop je je interesse kunt tonen. Een andere manier om die ene leuke single te laten weten dat je hem of haar leuk vindt is door de persoon aan je favorieten toe te voegen. Als je echter meer kans wilt maken dan verzin je een uniek en speciaal bericht en verstuur je dit met een persoonlijk bericht. Van alle manieren om je interesse te tonen is het directe contact nog altijd de beste aanpak.

Slim of niet?

Bij Badoo kun je een profiel leuk vinden, bij Relatieplanet is dit een interessebericht, bij andere datingsites een knipoog en bij Lexa is het een Flirt. De Flirt is een uiterst eenvoudige manier om snel je aandacht voor de single kenbaar te maken maar niet iedereen vindt dit de beste manier. Het komt voor sommigen als onpersoonlijk over en niet origineel. Waarom je wel of juist niet een flirtbericht moet versturen lees je in dit artikel over de knipoog op datingsites.

Bekijk op Lexa

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

6 VrouwVrouw alternatieven die misschien wel beter zijn

Voordat we voor alles een app konden installeren op onze smartphones, was het ontmoeten va…