Home Dating Wanneer je de knipoog op een datingsite moet gebruiken ;)

Wanneer je de knipoog op een datingsite moet gebruiken ;)

1 minuten leestijd
0
dating app emoji

Op een galante manier één van je ogen sluiten terwijl de ander open blijft; de knipoog. Je kunt het gebruiken als teken van vriendelijkheid, als je iemand voor de gek houdt maar ook als je met iemand wilt flirten. Waar je je in de realiteit druk kunt maken of je knipoog wel zo charmant is ziet een virtuele knipoog er altijd hetzelfde uit.

Bij een groot aantal datingsites kun je de knipoog, of winkfunctie, gebruiken om iemand te laten weten dat je interesse hebt. Het feit dat deze functie, of een vergelijkbare functie, bijna altijd aanwezig is op een datingsite geeft aan dat het een veelgebruikte feature is. Wanneer moet je deze nu gebruiken?

Ijsbreker

De virtuele knipoog op een datingsite is niet meer of minder dan een simpele ijsbreker. Met een druk op de knop kun je iemand laten weten dat je hem of haar leuk vindt. Na het versturen van de knipoog ontvangt de ander een bericht.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Zoals je kunt verwachten is het een effectieve manier om erachter te komen of de interesse wederzijds is. Bij een knipoog terug weet je dat dit het geval is, als je genegeerd wordt dan weet je dat de interesse niet wederzijds is.

Er moet bij gezegd worden dat vrouwen over het algemeen meer succes hebben met het versturen van een knipoog. Aangezien minder vrouwen de eerste stap zetten is de kans op succes groter, ook al is het “slechts” een knipoog. Voor mannen is de kans op succes kleiner; er wordt meer van de man verwacht dan een simpele knipoog.

Of een persoonlijke bericht?

Hoewel je misschien denkt dat dit een makkelijke manier is om erachter te komen wie jou leuk vinden is het niet aan te raden om het altijd te gebruiken. Een persoonlijk bericht heeft een veel grotere succesratio. Het nadeel van de knipoog functie is dat veel singles dit niet origineel en afgezaagd vinden.

Zo is het mogelijk dat je met een knipoog geen reactie ontvangt terwijl dit misschien wel het geval zou zijn als je een persoonlijk bericht had verstuurd. Andersom zal je verrast zijn hoeveel contacten zijn begonnen met een simpele knipoog dus het werkt wel degelijk.

Als je verlegen bent, writers block1 hebt of totaal niet weet wat je moet zeggen kan de knipoog handig zijn. Voor alle andere keren, schrijf een persoonlijk bericht. In dit artikel lees je meer over wat je kunt versturen als eerste bericht.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Bijna helft van Nederlandse singles valt als een blok voor iemands stem

Zou jij op iemand verliefd kunnen worden als je alleen diens stem hoort? Als je onlangs he…